Zivko 301 Napisano Decembar 9, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce biti jako intetesantno. Srecan put i dobro zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Decembar 9, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce biti jako intetesantno. Srecan put i dobro zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srećnih kilometara na novom-starom motoru!!!! Valjda ce majstori da okace tvoju sliku i to pored Burmana.....Charley Boorman Srećno!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dan je poceo kako treba .....jedva stigao do servisa ...guzva da nemoze biti veca i tako je svaki dan po ceo dan ....7 miliona ljudi se vrzma po ovome gradu. Sredio sam papire za motor i posto sam kupio od firme imam i ugovor o kuporodaju tako da ne moram nigde da ga overavam vise....a vlasnicki papir je takozvana ,plava karta i ko je ima taj je vlasnik vozila iako je ime prvog vlasnika upisano. Mehanicar je bio tu i sa njim sam napravio spisak sta treba da kupim od rezervnih delova...a oni su se obavezali da mi u cenu od 500 US promene zadnje amortizere,prednju viljusku ( koja se stavlja kao after market a video sam slike istih ) i nosace za meke torbe ,( bisage )...skocim izanjega na moped i po delove...: Prednja i zadnja unutrasnja Poluga kocnice Poluga kvacila Sajle...kvacila,kocnice prednje i gasa Lanac i prednji lancanik Lamele Dve svecice Lanac kuplung korpe Lezajeve prednjeg i zadnjeg tocka Heblove za guma Osnovne alatke..kljucevi ,kljesta srafciger...itd. I polovne bisage kakve se koriste na njihovim motorima za iznajmljivanjje I sve to me je kostalo oko 60 US 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 10, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I tako krene ...kupusijada ...u pravom smislu reci jer ovde se sve radi primitivno sa patosa ...cekicem i srafcigerom...ja otkacio majstor steze safove kao da radi na Fapu ...oce da napravi belaj, ...kazem nemoj preterivati...aaauuuuuuuuuuuu naljuti se vjetnamac ...nece vise ni da me pogleda..al pustio sam ga vidim da netreba da se dzapam .. U podne smo cak otisli na rucak zajedno ... bilo je ,svedski sto u Vijetnamu..uz jelo se izgladila situacija. a Improvizacijaje ovde kao i kod nas ...sta imas oko sebe upotrebi...a ovi to radei nije tako lose ispalo....viljusku je prebudzio kao sto bi i ja samo sto je to on malopelverski ..al boze moj ....nova je i testirana ...radi sve kako treba. Nosace za bisage je i namestio ..izvario i sve ostalo ucackao ..i vidi se da zna o tome jer je radio na njima . Sve u svemu zadovoljan sam kako se vozi i kako izgleda. ... ma pravi advencure motor.; 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Decembar 10, 2016 motoras, 2521 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6177 Napisano Decembar 10, 2016 Drug član, 4185 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko pravi. Ovo će biti avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 355 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti posle doteras taj motor u srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan A da ti posle doteras taj motor u srbiju. još jedna kanta na lageru, šta ti to treba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 11, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da otvori svoj lični muzej, a ima i argumenata za tako nešto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Decembar 11, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga vi palite, vidite da njemu ne treba mnogo Za neverovati koliko ti energije i volje imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1358 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 1178 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan imenjace citiram deo tvog spiska: ..."Lanac i prednji lancanik".., zasto ne i zadnji? komplet kad se menja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2873 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan I platinsko dugme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji zupcanik je nov na motoru a .....komso...nema ovaj motor platine ,cista elektronika ...bato sutra cu nabaviti jos par sitnica ....pa Utorak ujutro bi trebalo da sam spreman da krenem na Sever u planine. Danas sam bio malo do Halong Bay ...svetsko cudo a cudo i kad pristignes sta je sve tu napravljeno ...pocev od pristanista za stotine tur operatorskih brodova pa do malih apartmana i zgrada koje gledaju prema zalivu. Naravno turista ne manjka i najglasniji su Malezici i Koreanci...samo galame. Tura je kilasicna kosta 30 US i za to se ima i rucak na brodu pa onda biras ili kajak do pecina ili te vozikaju nekim pletenim camcicima od bambusa...izabro ovo drugo... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Decembar 11, 2016 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Prvi izlet,pocelo je.To Zoki,samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 753 Napisano Decembar 11, 2016 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kralju,iskreno zavidim ti,svaki put kad udjem na temu malo se smorim sto i ja ne mogu tako,verovatno i da imam sve uslove falila bi mi energija koju ti imas na pretek,nego i pored svih lepih stvari i zanimljivih mesta koje obilazis jer ti zasmeta sto si sam ili tako vise volis? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 12, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ...gixxer, mi kao ljudska bica smo stvoreni da se druzime , jel da....medjutim vazno je da mozes i sam sa sobom da izdrzis ... jer tada ne mozes da sezalis na drugoga ili da krivis drugoga za nesto ucinjeno ili sto ti se dogodilo. A isto takoje dobro da imas nekoga sa kime si i koji ce ili koja ceda te pogura ili bodri u nekim situacijama i da to pretopi u tebe i da razlog vise da bi se nesto postiglo ili odradilo. A biti sa nekim ....i da si samo sundjer za upijanje njihovih gluposti ...zarad nekog dobitka ili drustva...jok, nisam od tih.....i naravno nemam problema sa samim sobom ...jer kad ustanem ujutro i krenem,levo .....mozak mi takodje ide u levo... P.S. I to ^ fali mi energija ^ molim te ovde na forumu je to ..zabranjena rec...mi smo bajkeri... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orion310591 3 Napisano Decembar 12, 2016 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tomos 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam ovde, polozio za A pre nedelju dana, tek skupljam novac za motor, ovde sam se registrovao da bih mogao da vidim slike s tvog putovanja. Hvala za putopise i slike, nateralo me sve to na razmisljanje izvan ove teme. Ko god da si i sta si, skidam kapu za ovo sto ti radis. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 12, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Minsk...masina spremna ja takodje....sve sto sam mogao da dotegnem ,dotegao sam i vozio danas do hotela ...nista ne zvoni ne tandrlja i nista mi nije otpalo... Castio mehanicara za svu pomoc,danas mi je cak sredio i kilometar sat ako da cu znati kolko jurim ovim Vjetnamskim drumovima a ja malo sredjivao sitnice kao i instalaciju struje za navigaciju a krece se ujutro rano pre 5 ne bi li izbegao ovu guzvu Hanojsku.... Krecem na Severno Istocni deo Vietnama u planine prema Cao Bang. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Decembar 12, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Proveri Zoki magnet paljenja, sad sam se setio da se na mom motoru olabljivao pa pocne da struze po pikup-u. Tako je bilo pre 20 godina u Srbiji kad sam ga ja vozio. Srecan put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 753 Napisano Decembar 12, 2016 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ...gixxer, mi kao ljudska bica smo stvoreni da se druzime , jel da....medjutim vazno je da mozes i sam sa sobom da izdrzis ... jer tada ne mozes da sezalis na drugoga ili da krivis drugoga za nesto ucinjeno ili sto ti se dogodilo. A isto takoje dobro da imas nekoga sa kime si i koji ce ili koja ceda te pogura ili bodri u nekim situacijama i da to pretopi u tebe i da razlog vise da bi se nesto postiglo ili odradilo. A biti sa nekim ....i da si samo sundjer za upijanje njihovih gluposti ...zarad nekog dobitka ili drustva...jok, nisam od tih.....i naravno nemam problema sa samim sobom ...jer kad ustanem ujutro i krenem,levo .....mozak mi takodje ide u levo... P.S. I to ^ fali mi energija ^ molim te ovde na forumu je to ..zabranjena rec...mi smo bajkeri... Kapiram te skroz, vidim da te dosta ljudi ovde znaju licno pa mi onako pade napamet da se nije neko ponudio da ide s tobom,Mi jesmo bajkeri ali jedan je Kawazoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Decembar 12, 2016 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo Uredništvo, može li jedan 'Kawazoki' smajli da se izgrunfuje? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo Uredništvo, može li jedan 'Kawazoki' smajli da se izgrunfuje? Zasluzio je da dobije smajlic ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, pa ovo motorče baš malo prema tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...