doktor 4801 Napisano Decembar 6, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiidemooo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Decembar 6, 2016 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Maestro !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Decembar 6, 2016 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Авион је био вероватно Erbas А380. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 6, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zoki sreca i uzivaj, prenesi nama malo da gledamo Ima jedna epizoda Top Gear-a, Vietnam Special ima tome par godina, voze kao Vietnam od juga do severa (what americans could not do), onaj mali Hammond vozi Minsk 125cc, kamuflazni Ta epizoda je jedan od okidača za moju moto opsednutost Svaka čast Zoki i srećan povratak korenima. Ovo će biti još jedna epska tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dok jos nije krenulo putovanje ( na dva tocka ) - obraduj nas podacima o trenutnoj klimi i temperaturi tamo ( ovde kod nas poceli mrazevi, a ima i snega ponegde ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Spektakl u najavi ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve .....jutros iz Hanoja ...temperatura juce pri sletanju je bila 26C a neko spomenu da je avion ...neki drugi broj, Ok hvala na ispravci posto ja ne googlam bas sve cim nesto vidim i citam ...tako da nemojte mi bas sve verovati na rec.... Ustadoh ...pogled mi se susrece sa cifrom od 8 i trideset...vidim sunce cepa ...suncano je u Vjetnamu ne brinite..... Odvalio sam se od spavanja i silazim na dorucak koji je u ceni prenocista ....zatim pocinje potraga za motorciklom i kupovinom istoga...drzite mi palceve..... 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje Zoki, drzimo fige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, počinje dramaturgija. Idemooo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Decembar 7, 2016 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da te sreca prati ovo se ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavobeli 14 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo radi bioskop.Srecno Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Decembar 7, 2016 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bog dao da naletiš na pravi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 7, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan E samo kad je počelo... Držim ti fige i želim svako dobro Zoki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan He, ja postavio 5 palčeva u vis a ono ništa da izađe. Srećno Zoki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 7, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam primetio na njihovim sajtovima tamo je najzastupljeniji model za putovanja honda win 110 cm, dosta ih ima po oglasima od ljudi koji su zavrsili svoje putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad video... Nadam se da si našao dobru mašinu ( koji je to motor bolji od minska?? ) Srećnoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dziber 11 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: B.Palanka Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan ti put i dobro zdravlje Zoki. Ispunjavas san vecine nas sto prozivljavamo tvoja putovanja sa tvojim putopisima .Nadji neki enduro moze Honda pa nek je i 110cm ipak je to Honda ne bi trebala da te izda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da te sreca prati, a ja pratim temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ah...sve mi se cini da ce ovo da potraje sa kupovinom motora.....do sada nijedan nisam video na putu da se vozi a video sam 2,5 miliona motora.... Traziti Minska je kako vidim kao da trazim zivog ...dinosaurusa al hej...niranije neke stvari se nisu tako lako nalazile i resavale ..al zato smo tu zar ne ...ima da resimo i te probleme,batoooooo. Danas tacxem koji oni zovu taxi a to je motorcic hondica neka ...lokalci te voze po gradu za male pare,nesto kao 1 US kao sto rekoh obisao sam par adresa i zvao par radji koje sam imao iz moga traganja po netu pre ovog puta i uspeo da nadjem samo jedan ...krs u garazi kod tipa koji vodi ture po severnom Vietnamu.... Sve u svemu ok je ...nastavlja se potraga sutra cu pogledati jedan koji sam nasao i rekose mi da je ...cuj ...ispravan... A Hanoj nastavlja da zivi ...sto ce se videti iz prilozenog...gu zva dacovek ne poveruje ...ovaj deo grada ima slicnosti sa Solunom i Istambulom ...jer trgovina je toliko zastupljena da je podeljeno po ulicama ....ulica ,dugmica...ulica,peskira...ulica,bravai kiatancica...ulica,toalet papira... zatim ,garderobe.....a izmedju su restorancicikoji ustvari i nisu jer zvanicno i ne postoje al se pojave u nekim haustorovima , coskovima pa caki izmedju dva lokala kad stigne vreme klope. I naravno kad vidite prodavnicu koja prodaje samo kutije za pakovanje ,kese,trake ..itd ukapirate koliko se toga prodaje. 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ide mala setnja gradom i oko jezera u centru....gomila turista oko njega. 1 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Vidi molim te, i kod njih rastu prasitji Zoki, kako spremaju tamo, nešto mi deluje ko karamelizovano... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 7, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za gomilu slika samo onako bez reda ...al verujte mi ovde i nema reda ...pogotovo kako voze ...mislim da je pravilo ...vozi kako znas i umes ,sve je dozvoljeno ...jedino nisam video automobile da idu po trotoaru i u kontra smeru ...a svi ostali to rade. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1387 Napisano Decembar 7, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako li se prestrojavaju ovi natovareni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...