velimirjevtic 472 Napisano Novembar 29, 2016 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, naime pre neki dan moj matori resi da opere svoju hondu i da je parkira, skinuo sediste da bi ga posebno ocistio, i ja vidim pored akumulatora + neku crvenu zicicu, ali mi skroz cudno nesto, delovala je bukvalno kao odsecena, ne kao otkinuta, pitam njega, kaze pojma nemam, mozda je bila na plusu, ja zagledaj ali nigde se ne vidi nista sto bi ukazivalo da je iscupana odnekle, ja joj stavim parce termo burzira i izlolujem je dok ne utvrdim poreklo, drugi kraj joj se spaja sa glavnom instalacijom Evo i slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Orphan 24 Napisano Decembar 5, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SUZUKI GS500F Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bi svakako trebala ići na plus od akumulatora a drugi kraj na osigurač,start relej (ako ga ima)...faktički za napajanje motora. Ili na ispravljač/regulator sa alternatora kao vod za punjenje akumulatora u radu.Po nekoj logici pre će biti ovaj vod za punjenje,pošto bi nedostatak napajanja primetio odmah pri pokušaju pokretanja. http://ramen4life.blogspot.rs/2012/01/honda-cb100-wiring-chop-color-coded.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Decembar 6, 2016 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bi svakako trebala ići na plus od akumulatora a drugi kraj na osigurač,start relej (ako ga ima)...faktički za napajanje motora. Ili na ispravljač/regulator sa alternatora kao vod za punjenje akumulatora u radu.Po nekoj logici pre će biti ovaj vod za punjenje,pošto bi nedostatak napajanja primetio odmah pri pokušaju pokretanja. http://ramen4life.blogspot.rs/2012/01/honda-cb100-wiring-chop-color-coded.html Hvala kolega vec sam poceo da gubim nadu nisam ispratio gde je drugi kraj jer zica se nastavlja u onaj "zavezljaj" ukupne instalacije. Ali cu svakako ako uhvatim vremena zimus pretresti sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...