SQTR 640 Napisano Novembar 27, 2016 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima rasne macice da pokloni ili proda nek se javi. Pozeljna rasa Ruska plava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2708 Napisano Novembar 27, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu, mnogo lepa mačka, odavno je već merkam http://ljubimci.telegraf.rs/macke/15130-izaberite-macu-po-svojoj-meri-ukusu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Russicat Blue uzgajivačnica se nalazi u Beogradu.0692278860. Imas ih i na fejsu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ruske plave su prelepe macke ali drze cenu i nisu bas jeftine. Ja imam nesto ovako, mesanac ruske plave i persiske ima veca prava nego bilo ko u kuci! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Novembar 29, 2016 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih tako nesto. Koliko sam shvatio, ako macak nema kompletne paire o poreklu onda ni ne vredi davati pare za njega. Kad bih nasao nekog mesanca ruske da udomim bilo bi lepo. Ima i varijanti bez papira ali oni pare macke bliskog roda tako da moze svasta od nje da poraste. Radije ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...