nasaStvar 217 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 2 karte za nivo 200 sedeci deo.Ako neko ima da proda ili zna neka javi.0641658469 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Đole je, po meni, legenda! Ne slažem se sa nekim njegovim političkim stavovima, ali je on jedan od naših vrhunskih tektopisaca. I , u tom segmentu, ja mogu samo da mu se poklonim! Ovo je prvi put da se ne slažem sa mišljenjem Spredraga (ako sam dobro shvatio), ali kad čujem većinu Đoletovih pesama, podiđe me jeza! Jedna od omiljenih: Ne znam za bolje ispričanu priču i bolje preneto osećanje prema potomcima i jače iskazanu emociju, od ove pesme! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 23, 2016 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Đole, od ljubavi do razocaranja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Boki, bar ti znaš koja je indoktrinacija bila! Na svakom koraku Ćopine slike, misli i pesme o njemu. To ovi klinci (hvala Bogu) ne mogu da shvate, ni da veruju. A šta je Čola pevao? Da ne nabrajam ostale pevače. A i (skoro) čitav narod je u Titu video Boga. Mogu sada da ga se odriču koliko hoće, kao i Cobija, ali istorija pamti. Lako se vežemo za neke, nazovi vođe, a još lakše ih se odričemo,uz obavezni otklon i gnušanje prema njima. Malo (mnogo) smo skrenuli sa teme, ali ako je tema Đoletov koncert, mislim da bismo trebali pisati (ako ne o ulaznicama), onda bar o njegovom opusu i o njegovim vanvremenskim stihovima, a ne o njegovim karakternim osobinama. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 23, 2016 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, bar ti znaš koja je indokrinacija bila! ... A, jel? To si zakljucio na osnovu ...? ... Naravno, ne zameram ja to, medjutim njegovi skorasnji "radovi" su mi malo "cudni"... i to je ono sto mi smeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo tema o Balasevicu generalno ili covek kupuje karte.??? Zaboravih........ Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Boki, bar ti znaš koja je indokrinacija bila! ... A, jel? To si zakljucio na osnovu ...? ... Naravno, ne zameram ja to, medjutim njegovi skorasnji "radovi" su mi malo "cudni"... i to je ono sto mi smeta. Makinjo me omeo u odgovoru. 'Ladnoća je, malo misaone relaksacije... A što se boldovanog tiče, ne mogu a da se većim delom ne složim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 23, 2016 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ovo su oglasi, otvorite temu u opstim temama pa diskutujte o Balasevicevom opusu ili sta god. Nema off-a po oglasima. Off ce biti brisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Moze brisanje.hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...