Jump to content

Moto Zajednica

Kuća u Novom Sadu

Recommended Posts

• Drug član, 1886 postova

Nalazi se na uglu  ulica Josifa Marinkovica i Petra Drezgica. U blizini TC BIG (nema ni 400 metara)

Kuca ima dve stambene jedinice i poslovni prostor. Poslovni prostor se sastoji od radnje (20 m2), magacinskog prostora (88m2) i manje nus prostorije. Manja stambena jedinica je nekih 25 m2, a veca je potpuno renovirana i ima 79 m2. Vlasnistvo uredno i uknjiženo.

Dozvoljena gradnja na postojecim temeljima: 2 x 79 m2 stambene povrsine, 2 x 34 m2 pomocne prostorije i 2 x 14 m2 pomocne prostorije. 

Cena za početak 45 800

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Plac je ukupne površine 537m2 s tim da je sporazumom o načinu korišćenja ovom delu koji se prodaje pripalo 320m2.

Kuća nije nova, zato sam i napisao da je u tom području dozvoljena rekonstrukcija p+1. Za sve ostale planove mora da se vidi u Urbanizmu u Novom Sadu.

Jeste 25000 za 1/2, ovako možeš da pogledaš, da vidiš kako to izgleda i čemu može da ti služi i daš ponudu. Možda se negde i nađemo

Evo i šireg pogleda, da se stekne slika gde se to nalazi(kuća je uokvirena crveno)

post-5857-0-98619200-1479837391.jpg

To je jedan od 3 objekta koji se nalaze na tom placu koji se prodaje.

Imam ja i veću, bolju kuću na prodaju(u stvari na tom placu se nalaze dve, jedna je potpuno nova), ali je dalje(Donje Sajlovo) i cena je veća

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja