abarth 175 Napisano Novembar 19, 2016 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Polisport štitnici/protektori za korman i ruke. Idu sa setom za montažu koji se inače dokupljuje posebno. Za korman 22mm i unutrašnjeg prečnika 16mm. Stari par meseci, tragovi od montaže. Za enduro, kros, cross motore. 2000 din mobilni 0641254846 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 19, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakve već godinu ipo dana i prezadovoljan sam. Veoma dobro štite od granja i šiblja. Spasli su mi i ručice par puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 21, 2016 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za kros rukavice XXL veličine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...