Ćale 3092 Napisano Februar 18, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da, sutra ga budim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da, sutra ga budim. I... je'l bog dao? Je'l se ON probudio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Februar 20, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jedan, to jest ON, je bio budan celo vreme A ovaj drugi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112011-predstavlja-se-yamaha-mt07-a/?p=1941494 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117051-ko-ga-danas-nije-isterao/?p=1941498 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 20, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kažu do petka i do + 20, a onda opet šok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Octobar 25, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sve bliže i bliže. Bogami zaladilo ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 26, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je ovo bila prva moto sezona u zivotu...ocekuje me i prva zima i pauza. Vec me nervoza hvata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 12, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ja ga uvalio (u garažu) i izvadio (akumulator). To je bilo to za 2017. Sutra konkretno zalađenje. Bilo je prijatno. Preživeo i uživao, to je bitno. Sa srećom svima koji ne stajete, a naravno i vama, koji ste ga uvalili do proleća. Još foto utisak: Ćale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 12, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas i ja oprao motorče, podmazao lanac, prebrisao sve, ispolirao metalne površine, natankao benzin, pokrio ga ceradom i sad čekam suve zimske dane pa da ga isteram na drum. Kod mene nema konkretnog zimskog sna za motor, samo privremene pauze dok traju kišni/snežni dani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni je aku na punjacu, stavim daske ispod guma i cerada. Ako otopli ulazi u funkciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 12, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Danas oprao motor, podmazao lanac, digao na stender, pokrio ceradom i cekam sledeci sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peanut 10 Napisano Decembar 21, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: Harley Davidson XL883L Prijavi odgovor kao problematičan Kad već ne mogu da se vozim, mogu da sedim, pijem pivo i gledam u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 21, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И у ову предивну заставу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 21, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan И у ову предивну заставу...Namocam se na nju.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, brdy je napisao: Namocam se na nju. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Ја се покењам, поштено. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 21, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја се покењам, поштено. Тачно не могу да верујем шта причате о њима, а они такви према нама.Ја је не би окачио у гаражу, на капију бато, да се вијори село да види 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14411 Napisano Decembar 21, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Svaler je napisao: Тачно не могу да верујем шта причате о њима, а они такви према нама. Ја је не би окачио у гаражу, на капију бато, да се вијори село да види Jel tebi Milos prepisao terapiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...