el classico 6024 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Točno, količina vlage u zraku direktno utiče na to koliko će nam biti hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nebi iša na Elefantentreffen dami daju moje dvi plaće. Niste pri sebi, majkemi.... Ni meni to bas nije jasno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dok sam bio mlad i lijep, vožnja na -20°C je bila normalna stvar ... vjerovatno je znala biti i niža temperatura, ali nisam vodio neku evidenciju o tome ... Uglavnom su to bile vikend ture od 150-200 km u jednom smjeru ... ma gixxeru naravno ... ... kišni slickovi za stazu dušu dali za snijeg ... A dobar dio tih vožnji je i bolja polovica bila samnom ... ludo, šta ćeš ... a uz to, imamo već godinama "novogodišnju vožnju" na cross stazi ... 01.01. u 12H .... pa moto mrazovi .. i tako to ... ali to ne računam u vožnju, to je više zajebancija ... a ovako zna biti na kanti nakon vožnje .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moš mislit kako je tek filteru zraka i karburatorima, tisi obični sadista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan što je niža temperatura, mašina bolje diše..... .. više kisika dobije zaboravio sam reći i to da ruke grijem naizmjenično .... uzbrdo i po ravnom grijem lijevu, a nizbrdo desnu ruku na ventil deklu ... znalo je i ovako biti ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ti se pališ na sadomazo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok ... samo mi je to tad bio gušt .... sad više i nije toliko ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guschtt? Kao sto sam kazes, ludo, sta ces. Ja sam bio redovan na minusu (kuca poso), jednom prilikom ugledah -17 na semaforu pored puta. Samo sloboda moze natjerati covjeka da napusti topli kavez na minusu. Kontramjere (2008) jos... ovdje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Novembar 29, 2016 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo se nas 4-ca po snegu i ledu. Samo radnja se desava krajem Septembra 2013. Rumunija Transalpina i Garasan. A sve je opisano u putopisu " U jurnjavi za snegom"... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Novembar 29, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 29, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan eto .. ima još jakih i ne puno pametnih .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 29, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan jos... ovdje Izuzetno elegantan dizajn Onaj sa kofama je jos jaci Nego kako si stitio noge na Yamahi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @herman "Beremo jabuke" tehnikom u cizmama. A onda je dosla kada ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 30, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jednom na -11'C nakratko po gradu, pa takodje Dedamrazovi koje je neko vec pomenuo i jednom bio kod Kocke na servisu pa se vracao na -9'C. Što kaže Bokilić, kad mi rasčišćavanje, oblačenje, verglanje, isparkiravanje i zagrevanje traju duže od vožnje - jebeš pos'o!!! Za Dedamrazijadu mi NIKAD nije hladno bez obzira na temperaturu. Kad je asfalt suv, nema veze kolko je ladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan malo pre stigoh na posao, ladnjikavo od jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 1, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže Bokilić, kad mi rasčišćavanje, oblačenje, verglanje, isparkiravanje i zagrevanje traju duže od vožnje - jebeš pos'o!!! to ne znači da se dugo spremaš, već da se kratko voziš .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 1, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže Bokilić, kad mi rasčišćavanje, oblačenje, verglanje, isparkiravanje i zagrevanje traju duže od vožnje - jebeš pos'o!!! to ne znači da se dugo spremaš, već da se kratko voziš .. Sto i nije losa stvar u takvim uslovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Decembar 1, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažem sa Bokilićem. A to, na žalost, znači da sam omatoreo :-( :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Danas mislim da je bilo 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 14, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek idem na posao svaki dan motorom. Jutri (6.30h) bude malo 'ladnjikavo al' šta sad, ne boji se ko je zdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 14, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Turao sam već ovaj vidoje... Ceo taj dan nas je polivalo bukvalno kao iz creva, gore je već bio sneg i lep minus što se vidi na snimku, a ja sam sve vreme vozio sa slomljenom ručicom kvačila - posledica pada od prethodnog dana (slomljena u osovini, tako da sam je nekako vezicama fiksirao i kad treba da stanem natezao sam je ni sam ne znam kako ne bih li ubacio u neutral)... Sve u rok službe :D Vozio sam po svakakvom hladnom vremenu, po DEBELOM minusu itd., imam sjajnu opremu za zimske uslove vožnje, ali ove godine moram priznati da mi zima ne prija... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ja bio 5-6 Septembra vreme bilo kao san, kako 21 Juna ovoliki sneg... Svaka cast za hrabrost... I ludost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi proradi memorija, tamo sredinom osamdesetih nakon odrađene druge smjene gledam kako baja loži vatru ispod MZ-a kako bi lakše kresno. A bilo je minusa u 3pm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Juče ujutru -6,8 stepeni na termometru (imam na motoru ugrađen termometar)... Auto mi zaštekao, al motor upali iz prve, pa lagano na posao na dva točka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 16, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi proradi memorija, tamo sredinom osamdesetih nakon odrađene druge smjene gledam kako baja loži vatru ispod MZ-a kako bi lakše kresno. A bilo je minusa u 3pm..... ja sam ranih devedesetih grejao svećicu na ringli, pa je uvrtao da na minusu lakše upali Tomos 14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...