b_polar 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM RC 390 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vladimir , imam 22 godine iz Novog Sada sam . Do sada sam vozio samo motore od prijatelja ( aprilia rs 125 09.god i yamaha aerox 11.dog. ) . Ne posedujem trenutno motor , ali u planiram uskoro da uzmem jedan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Koji motor imas u planu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, sad u toku zime ti je pravo vreme da nabavis motorche i spremis se za sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...