Juan 93 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Do N.godine se nadam da cu doci do nekih para, nadam se, pa bih kupio neki motor do 1500E. Da bude od 500+ kubika. Nebitan tip motora, najvise bih voleo enduro, ali prednost bi imao motor u sto boljem stanju za te pare. Voleo bih da kupim motor od nekog sa foruma, pa ukoliko neko razmislja o prodaji svog ljubimca, neka dostavi ponudu. Ukoliko mi "kapne" koji euro, da imam u planu. Hvala ☺ Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo prebaciš javi se 1999 god registrovan do leta ima svašta nešto 0641433382 image ru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Novembar 8, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo..valjda bi trebalo prvo da imas neku ideju koji tip motora,koje uslove da isti ispunjava itd itd.... srecna kupovina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Evo enduro do te cene http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115612-yamaha-xt600e-97/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 8, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako te bude zanimao bandit,1200 1998god javni se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo prebaciš javi se 1999 god registrovan do leta ima svašta nešto 0641433382 image ru Crni Jevto,pa jos nisi prodao sokocalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 8, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Coper....400ccm... Regal Raptor, u osnovi je imao agregat od 125ccm, ubacen agregat od Honde CB400N pre 2000km kada je i zamenjeno ulje i filteri. Ima 2 KN vazdusna filtera. Izduvi ispraznjeni, preradjeni, brutalan zvuk. Iron Horse kozne bocne bisage. Roll torbica na volanu za alat. Nisam postavio ali dajem uz motor i nove retrovizore u obliku tribala i nove kozne rese za rucice. Gume odlicne, lanac i lancanici odlicni. Motor za uzivanje i pokazivanje. Sipaj i vozi, bez ikakvih ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja prodajem bmv 650f u odličnom stanju prešao 44000km kupljen nov u bg papiri čisti 100 posto nema nikakvi ulaganja izuzev registracije pošto se nevozi već duže vreme cena1350e mislim da je realno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, svidjaju mi se motori. Da odgovorim- sve dolazi i obzir, da nema nekih ulaganja, i da nije skupo za odrzavanje. Na zadnjem mestu bi bili R-ovi. Skutere nikako. Enduro, naked i coperi mogu da prodju. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116150-honda-cb-500/?view=getnewpost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Novembar 9, 2016 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako malo prebaciš javi se 1999 god registrovan do leta ima svašta nešto 0641433382 image ru Crni Jevto,pa jos nisi prodao sokocalo... I sad ako ne ode do proleće ne menjam nemam ja nameru da mi propadne sezona zbog toga što treb ada uradim nešto na motoru.Ovaj je onda bio spreman z asezonu i odradio vozanje ovuda ,Rumuniju...I sad je spreman za Manji deo alpa dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 9, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da ponudim i ja: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116061-yamaha-xj-600-s-1998g/page-2#entry1913104 Apsolutno bez ikakvih ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Novembar 11, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima nesto izmedju endura i nakeda sa cenom se uklapa svakako. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 11, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dominator sa okruglim farom, lepotica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, lep primerak ☺ Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM je na prodaju (1650 evra)...a za forumaše može i dogovor oko cene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, svidja mi se motor. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Honda XL600LM 1100 evra moguc dogovor. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114488-honda-xl600lm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, kolega. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 24, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan TDM sa foruma za te pare TDM Srbija https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Ebjbikers%2Ecom%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F32062-TDM-Srbija&share_tid=32062&share_fid=12215&share_type=t Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Aprilija Pegaso: http://www.polovniautomobili.com/motori/9086738/aprilia-pegaso-650 Nije registrovana i treba da se reši frajlauf (to možeš ti da rešavaš ili prodavac koji je moj dobar drugar, zavisi kako bi ste se dogovorili).Čovek ima SV650 više od pola godine, zato ovo ne rešava, a motor je kod mene u garaži. Cena iz oglasa je podložna korekciji, tako da bi u 1500€ rešio i registraciju i frajlauf i imao bar za jedan rezervoar goriva! Na motoru je sve ostalo odlično (vile sređene, kočnice odliče, gume takođe, akumulator nov novcijat) tako da sem ove dve stavke, nema ništa ulaganja.Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Aprilija Pegaso: http://www.polovniautomobili.com/motori/9086738/aprilia-pegaso-650 Nije registrovana i treba da se reši frajlauf (to možeš ti da rešavaš ili prodavac koji je moj dobar drugar, zavisi kako bi ste se dogovorili). Čovek ima SV650 više od pola godine, zato ovo ne rešava, a motor je kod mene u garaži. Cena iz oglasa je podložna korekciji, tako da bi u 1500€ rešio i registraciju i frajlauf i imao bar za jedan rezervoar goriva! Na motoru je sve ostalo odlično (vile sređene, kočnice odliče, gume takođe, akumulator nov novcijat) tako da sem ove dve stavke, nema ništa ulaganja. Uzdravlje! Dobar opis, samo kazi kako to moze da ima manji problem sa frajlaufom? Ili valja ili nevalja a kod aprilie nema manjeg problema sa frajlaufom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Aprilija Pegaso: http://www.polovniautomobili.com/motori/9086738/aprilia-pegaso-650 Nije registrovana i treba da se reši frajlauf (to možeš ti da rešavaš ili prodavac koji je moj dobar drugar, zavisi kako bi ste se dogovorili). Čovek ima SV650 više od pola godine, zato ovo ne rešava, a motor je kod mene u garaži. Cena iz oglasa je podložna korekciji, tako da bi u 1500€ rešio i registraciju i frajlauf i imao bar za jedan rezervoar goriva! Na motoru je sve ostalo odlično (vile sređene, kočnice odliče, gume takođe, akumulator nov novcijat) tako da sem ove dve stavke, nema ništa ulaganja. Uzdravlje! Dobar opis, samo kazi kako to moze da ima manji problem sa frajlaufom? Ili valja ili nevalja a kod aprilie nema manjeg problema sa frajlaufom Ako mu je riknuo samo jednosmerni lezaj koji nazivamo frajlauf,onda nije strasno,ali ako je istroseno i kuciste gde lezi frajlauf,e onda je to vec skupa zajebancija. Onda mora nov komplet ili da se nosi kod metalostrugara i budzi ako moze....Da li motor vergla,ili frajlauf vrti u prazno pri startovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Aprilija Pegaso: http://www.polovniautomobili.com/motori/9086738/aprilia-pegaso-650 Nije registrovana i treba da se reši frajlauf (to možeš ti da rešavaš ili prodavac koji je moj dobar drugar, zavisi kako bi ste se dogovorili). Čovek ima SV650 više od pola godine, zato ovo ne rešava, a motor je kod mene u garaži. Cena iz oglasa je podložna korekciji, tako da bi u 1500€ rešio i registraciju i frajlauf i imao bar za jedan rezervoar goriva! Na motoru je sve ostalo odlično (vile sređene, kočnice odliče, gume takođe, akumulator nov novcijat) tako da sem ove dve stavke, nema ništa ulaganja. Uzdravlje! Dobar opis, samo kazi kako to moze da ima manji problem sa frajlaufom? Ili valja ili nevalja a kod aprilie nema manjeg problema sa frajlaufom Ako mu je riknuo samo jednosmerni lezaj koji nazivamo frajlauf,onda nije strasno,ali ako je istroseno i kuciste gde lezi frajlauf,e onda je to vec skupa zajebancija. Onda mora nov komplet ili da se nosi kod metalostrugara i budzi ako moze....Da li motor vergla,ili frajlauf vrti u prazno pri startovanju? Treba da se uradi komplet. Ležaj je stavljen nov pre nego što je motoru istekla registracija, i verglala je lepo, ali je ubrzo počela da "krlja" ponovo. E sad, da li je ležaj već oštećen ili može da se iskoristi a da se samo srede rukavci, još nije utvrđeno. Komplet iz radnje je 320 €. Ali mislim da Bokilić to reši dosta jeftinije. P.S: Oglas nisam pisao ja, nego drugar, tako da je to "manji problem" na njegov brk, a ja sam napisao ovde kako jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Novembar 25, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima enduro evo oglas od mog drugara - Yamaha XTZ660 Tenere,mehanički motor je bez mane,vozi se svaki dan,registrovan..Za detalje imaš njegov broj u oglasu http://www.polovniautomobili.com/motori/9082861/yamaha-xtz-660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...