kneža 77 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Коначно изашао на видјело, нови T Max 530 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Novembar 7, 2016 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama je u potpunosti nezanimljiv-mislim na estetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 389 Napisano Novembar 7, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Tacno ne znaju sta ce vise.. A nas covek, izmislio yuga.. Sta na njemu da promenis hehee Sent from my D6503 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Novembar 8, 2016 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Yugo-savrsenstvo bez mane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 191 Napisano Novembar 8, 2016 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Novembar 8, 2016 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su skuteri imali rucicu gasa i dve kocnice, sad ti treba kurs za upotrebu svih tih dugmica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Novembar 8, 2016 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mi se svidja ovaj novi, prednjem kraju ki da fali nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Има две мапе "Touring i Sport", 9кг лакши од предходног, стану чак две кациге испод сједишта, темпомат.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 8, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će biti večita borba kao Gs vs Ostatak.... Al meni se sviđa, jest možda taj prednji kraj malo siromašan, al sa strane deluje kao aždaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Novembar 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam - ni prethodni mi se nije sviđao ali je imao šmek. Ovaj mi deluke kao ljuta kineska kopija možda je bolji utisak uživo. Za mene je i dalje kralj među T-Max-ovima zadnja serija T-Max 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Краљ и доктор 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...