DućaTemerin 66 Napisano Novembar 17, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki sam gledao nesto malo, ali ne bih njega, a ovo za cenu, koliko sam istrazivao po ovom sajtu, definitivno je CBR najjeftiniji, doduse, nju sam gledao 04-05, a R6 06-07 tako da ima i tu razlike (ipak ZX6R pa CBR) Evo par linkova CBR sa cenom do 2500e http://www.subito.it/moto-e-scooter/honda-cbr-600-2005-messina-182467436.htm http://www.subito.it/moto-e-scooter/honda-cbr-600-2004-roma-183782627.htm http://www.subito.it/moto-e-scooter/honda-cbr-600-2005-monza-183564009.htm Za sad sam jos uvek samo razgledam, jer moram prvo da prodam moj motor i da skupim jos malo, a kad to bude, imam burazera tamo koji ce da pogleda motor pre nego sto odem To je pod uslovom da uzimas preko.Kod nas nije takvo stanje. Po meni je bolje ovde uzeti motor koji mozes lepo pogledati i jos se ne smaras oko carine,prevoza itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Preko sam i mislio, imam u planu kad prodam ovaj, i kad se sklope jos neke kockice, da odem na par dana kod brata i onda sa njim da potrazimo nesto zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Novembar 20, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam,nalepnice i folija je dosta lose uradjena,cak je i bilo nekog klizanja...e sad mnogo mi se svidja ova kombinacije,gde uraditi foliju ili farbanje a da to bude u ovom dezenu?? Mozda bi pre radio foliju jer tad rep ne bi radio.. Felne,usisnike za vazduh i crne trouglove ispod sedista bi radio u hondinu narandzastu...sta mislite? Bratinjo, meni je ovako prelep. Ja tu ne bih ništa dirao... Što kaže Čarli, sredi suštinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minjans 12 Napisano Novembar 21, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Gsx r1000 l1 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i cbr 600 i r6.po meni je r6 bolji motor dosta mi bolje lezi,bolje ide i za taj motor nemam ni kednu zamerku.dok cbr mi je bio nekako trom u odnosu na nju i nije mi se tako lepo ponasala sto nije tipicno za hondu.imao sam i cbr 1000 2009 god ona je druga prica.al sad ovo o ponasanju moze da zavisi i od par faktora.ali sa hondom retko kad mozes pogresiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u zameni,prodao bih Hondu cbr 600rr 2010 god,ocuvan,servisiran,dobre gume,nije padano.Cena 5150e za forumase popust. http://www.polovniautomobili.com/motori/9202645/honda-cbr-600rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Novembar 28, 2016 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da ti dam moju i doplatim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Novembar 28, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne igra bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Novembar 28, 2016 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam zato i nudim vec sam se uplasio da ces reci da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Novembar 29, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Vlado,mozda bi drugara zanimao tvoj motor. Saljem ti PP pa posalji podatke,slike i cenu. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 6, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan dvlns mogao bi u petak vece do nas na zurku..da se okupi ekipa sa Navaka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Decembar 7, 2016 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje druze videcu kako se razvija situacija pa javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Januar 2, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koja je razlika u modelu 2005 i 2008...cbr 600rr...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 2, 2017 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koja je razlika u modelu 2005 i 2008...cbr 600rr...?? redizajnirani model, 07-08 je tobos malo jaci. 08 ima fabricki ugradjen stabilizator volana koji kontrolise komp na motoru (ala 1000RR sto ima) 05-06 imaju radijalne celjusti a obicne pumpe dok 08 ima i pumpu radijalnu. to je manje vise to, mozda ima jos neka sitnica.. u voznji su 2 sveta. meni 07-08 ne lezi nikako, dok 05-06 mnogo povozniji. na 07-08 je sediste uze i to znatno za razliku od 05-06 i nabijanje familije na kocenju je redovnije na 07-08. ali je takodje 07-08 udobniji za nijansu. pricam iz licnog iskustva sa modelima, ja vozim 06 a zena 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaki96 4 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci , od nedavno sam registrovan na forumu , uglavnom sam čituckao tu i tamo nisam nista postovao . A sada imam pitanje , koja je neka realna cena CBR -ke 07-08 god. Uglavnom su sve preko 4000e na oglasima ,da li je pametno sada nesto uzimati ili cekati prolece ? Hvala unapred Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Novembar 11, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realna cena ne postoji. Vec 5 godina cene stagniraju i 600rr je oko 4-5.000. Ja sam 2013 kupio 600rr 2005-to godiste za 4100 eur ove god ljudi traze manje vise isto. Zima, prolece nema nekog uticaja na cenu tako da kad nadjes sta ti se svidja kupujes i ne cekas. Pojavi se tu i tamo neka "hitna" prodaja pa bude par stotina eur nize. Savet je da ne gledas u 200-300-400 eur razlike ako ti se nesto ucini kao dobro. Znam da je @karaula u jednom momentu hteo da proda odlicnu 600rr kupljenu u Srbiji i odrzavanu kao u apoteci pa ga pitaj da li jos uvek zeli da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaki96 4 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da , pratim prethodnih godinu dana oglase redovno , i bas tako kako kazes 4000-5000e za modele 07-08 , a 09 je vec preko 5 , izmedju 07 i 08 znam da nema velike razlike , ali sam i dalje neodlučan da li mi je potrebna 09 tj da li vredi 1000e razlike. Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Novembar 11, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu dati tebi odgovor sta ti se isplati. Sustinski 600rr od 2005 do 2013 po meni nema neku bitnu razliku a iskreno izmedju 07-08 i 09-10 ja ni ne vidim razliku al ja sam corav. Tek 2013 mislim je dobila BPF. Sta ti je namena motora u smislu ulica ili staza? Ako je ulica mozes i skuplji ako te greje ako ces malo i stazu (ili mnogo) bolje tih 1000 razlike u opremu da spucas. Ne mislim opremu za tebe to ti svakako treba i za ulicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaki96 4 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulica uglavnom i tu po Srbiji malo , staza mozda nekad a mozda ni tad . Videcemo onda još malo , mada sve su sanse da bude 07 i uloziti u opremu itd.Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaki96 4 Napisano Februar 10, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo novajlija da se pohvali Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7707 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 2953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti je cucnula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaki96 4 Napisano Februar 17, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spremam Hondicu za sezonu polako, malo sam radio neke prepravke, estetika uglavnom, ostaje jos samo da mi majstor odradi struju jer sam uzeo ono stop svetlo i zmigavce u repu. Osim toga, razmisljao sam o tablici, kako bih mogao nju da postavim posto sam skinuo fabricki nosac. Mislio sam da napravim oko auspuha neki drzac ako je to izvodljivo? Sta mislite? Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ti se ponovio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17299 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 5123 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nope. Imam gs to mi dota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Japanski GS je najbolji motor,nemoj to menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...