gox 1864 Napisano Novembar 14, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovo biti od pomoći. Parkiras motor,ukradu ga u medjuvremenu,dodjes po motor- nije tu- potrazis ga Ne znam na kojoj daljini radi posao? http://dailylifetech.com/9/1/1/trackr/tiny-device-allows-you-to-track-your-car-using-your-smartphone?engsec=60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan To funkcioniše na malu daljinu, u krugu dometa wifi signala na vašem nobilnom telefonu. Najbolja strana mu je što dobijate upozorenje na mobilnom telefonu da je uredjaj izašao iz domete tj. ispao iz wifi veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Novembar 15, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan To funkcioniše na malu daljinu, u krugu dometa wifi signala na vašem nobilnom telefonu. Najbolja strana mu je što dobijate upozorenje na mobilnom telefonu da je uredjaj izašao iz domete tj. ispao iz wifi veze.Da setam ko ker na lancu do 30 metara od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Novembar 15, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje vezati tanak najlon za pecanje za motor a drugu stranu sebi za mali prst na nozi, ako noću neko pokuša da otuđi makinu zna se, 9mm i trk do garaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Novembar 15, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Staviti na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Novembar 15, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan To funkcioniše na malu daljinu, u krugu dometa wifi signala na vašem nobilnom telefonu. Najbolja strana mu je što dobijate upozorenje na mobilnom telefonu da je uredjaj izašao iz domete tj. ispao iz wifi veze.Da setam ko ker na lancu do 30 metara od motora Hahahahahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na pecanju vezivao tanak najlon za alarm na štapovima. Razvučem oko mene na oko pet metara i niko ne može da me iznenadi, ako zaspim tokom noći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 5, 2017 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan oduvek postoje mali jako osetljivi seizmografi koji sluze za ..nešto... ili nekog... ali ko to može da nabavi svaka čast..Lopov može eventualno da doleti ali i to je moguće bar u američkim akcionim. Promenio Januar 5, 2017 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 5, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se fokusiram na lokator, sve što je napisao bmw, tačno je. Meni je moj (GPS Tracker ) cepao nerve u pogledu javljanja pozicije - problem prebacivanja mreža. Desilo se (prilikom testiranja), da je SMS sa podacima o poziciji stigao nakon više sati pa čak i dan kasnije nakon poziva mobilnim telefonom. Ili SMS uopšte nije stigao. Nepouzdano! Sa druge strane, lokator je često slao "fals alarm" poruke, pošto se je u toku vožnje sam prebacio u aktivni modus. Aktiviranje lokatora može biti skupo. Obično je on sakriven negde ispod plastike na teško pristupačnom mestu pa ga treba aktivirati SMS porukom - što pogotovo u romingu, nije jeftino. Zbog nepouzdanog delovanja, više ga ne koristim. U zdnjih mesec dana na putovanju koristio sam najsigurniji način zaštite od krađe: - parkiranje u dvorištu, u recepciji hotela, u garaži gazde hotela, u restoranu hotela ili pored kućice čuvara parkinga... najsigurnije Evo nekoliko fotografija (Lalajko, nadam se da nisu off topic ) Na skupu u kisaču lik mi pričao da su motori ovako lepo stojali kao i ovi u Kosovskoj Mitrovici i da su lopovi krenuli na njegov i zajebali se jer je imao ono javljanje na mobilni pa je istrčo na terasu i kad je drekno opšta bežanija što je bolje nego da ih je dohvatio pa kao jedan naš kolega jedva se izvuko sa uslovnom kaznom -umalo robiija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu mozda blesavu ali delotvornu ideju. Da se na par mesta na motoru ugrade elektro sokeri npr par plocica u sedistu, u rucima i jos po nekim delovima i da naravno bude povezan sa alarmom morao bi biti i senzor na tockovima da se pali tek kad se tockovi za 1/4 kruga okrenu da bi se izbeglo povredjivanje dece koju rodetilje vole da popnu na motor. Ne znam samo kako bi na modernijim motorima to uticalo mislim na ECU kao i na komutator, akumulator itd. Ja uglavno motor parkim na neka prometna mesta i naravno disc lock inace mi u dvoristu stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 19, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš na autootpadu air bag od nekih kola i montiraš ispod sedišta. Napraviš neku elektroniku da kad ga uključiš ( kad si parkirao motor ) - da se aktivira kad neko sedne na sedište i motor pređe naprimer 20 - tak metara. Ovako nešto : Napraviš i neku opciju ako ti neko otme motor - da kad se odmakne od tebe 20 - tak metara - katapultira otimača ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano April 19, 2018 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah das ortaku da napravi krug. 3 sekinde kasnije se setis. 3 sekunde kasnije se smejes. 3 sekunde kasnije - suze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mladenovic 2 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2017. at 21:01, sasa ns 1 je napisao: oduvek postoje mali jako osetljivi seizmografi koji sluze za ..nešto... ili nekog... ali ko to može da nabavi svaka čast..Lopov može eventualno da doleti ali i to je moguće bar u američkim akcionim. СОГ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...