Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav drustvo

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: KLE 500,GPX500R

Evo,u par reci,zovem ze Zeljko,trenutno vozim medjunarodnu spediciju(do skoro samo sam Rusiju i Kazahstan vozio),sad malo da se obrazujem po Evropi, da naucim i Evropske puteve :) .Nemam trenutno motor,vozio po malo motore od prijatelja ali nista aktivno... a inace sam redovan posetilac skupova kad god se ukaze prilika.

Vec duze vreme se razmisljam oko kupovine motora ali zbog obaveza oko posla,porodice i vremena (tj.para) nikako da se stigne sve do sad. Nekako su se stvari poklopile,pare se prikupljaju i sprema se kupovina(do N.godine se nadam). Dugo sam razmisljao sta bih kupio,koji tip motora...?

Volim prirodu,putovanja,druzenje.. i svedem izbor na copere i enduro, i na kraju enduro. E sad,budzet mi je opet skroman (oko 1000e),pa bi mi svaki savet dobrodosao oko kupovine,treba mi motor od 500 do 850ccm,da nije tezak za voznju,da moze poneti oko 150kg na sebi na relaciji 150-200km bez problema i slicno,na sta da obratim paznju prilikom kupovine...

Svaki savet je dobrodosao. Hvala i pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1068 postova
  • Motocikl: YZF R1

Pozdrav..Možda se meni samo čini ali nekako kamiondžije baš smatram bliskim, mogao bih komotno da ih pozdravim na putu, iako nigdje veze po tome šta vozimo :) ..A i imam drugova i poznanika koji voze kamione i motore.. da li valjda što su u obe varijante samo ti, mašina i kilometri ispred tebe.. :sampion:

• U prolazu, 21 postova

Pozdrav..Možda se meni samo čini ali nekako kamiondžije baš smatram bliskim, mogao bih komotno da ih pozdravim na putu, iako nigdje veze po tome šta vozimo :) ..A i imam drugova i poznanika koji voze kamione i motore.. da li valjda što su u obe varijante samo ti, mašina i kilometri ispred tebe.. :sampion:

Vidi,mi znamo sta su putevi,duga voznja,kakve sve prilike i neprilike vrebaju po putevima,obzirniji smo... ma puno toga.Ne moze to svako. Uvek sam pozdravio bajkera ili grupu bajkera kad god sam se sreo sa njima na putu.

• Podržavam 4

• U prolazu, 21 postova

Pozdrav drustvo,posle duzeg vremena traganja mislim da sam nasao nesto u skladu sa mojim mogucnostima...Kawa KLE:).U cetvrtak idem da pazarim pa ako moze neki savet usputno :) .Vlasnik mi je rekao da treba da se zamene semerinzi na viljusci,curi ulje,i plocice su potrosene,naravno,trebaju nove...Agregat i ostalo ok.Vlasnik mi deluje iz razgovora kao posten lik,korektan u razgovoru,a ja... :zbunjen:  prvi motor kupujem,na sta da obratim paznju jos?

• U prolazu, 21 postova

Hvala BMX! Kupljen KLE :) od Dejana iz Knjazevca.Korektan covek,brzo se dogovorili..Motor mi izgleda dobro,masina lepo radi,bar koliko moje neiskusno uvo cuje :) ,gume solidne,akumulator...slab,otisli semerinzi na viljusci(nema ulja) i plocice da se zamene napred. Znaci vreme je da se krene u sredjivanje :stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja