keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sebe sam malo počastio novim pantalonama Model-HB Cordura Trouser, XL veličina. Prvi utisak je da su sasvim ok i siguran sam da će zadovoljiti moje potrebe. Inače zeleni fluo detalji se lepo slažu uz moju novu kacigu letos kupljenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malo podataka sa neta o konkretnom modelu: Outershell of Du Pont® Cordura 500D (100% polyamide). Breathable Coolmax® mesh inner lining (100% polyester). 100% waterproof (waterproof zips). Hip adjustment. Waist belt. Velcro fastening. Extra warm removable quilted thermal lining. Hip adjustment. Waist belt. Velcro fastening. Stretch panels at knees and back. CE certified soft protectors on knees and thighs. Connecting zip. 3M-ScotchliteTM. State of art Reissa membrane technology, fully breathable. ** Note: These pants are cut true to size. However, these can be stretched out on waist as well as tightened using the Velcro belt. If not sure, buy one size up on waist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je cena, 70/80e? Kakva je ventilacija ako si probao, izgledaju mi baš sitetički i kao da će ti se testisi ukuvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su trebale pantalone za hladno vrene, a ove baš za to služe. Za kasno proleće, leto i ranu jesen imam šta da obučem, a ove sam kupio za hladno vreme tako da ne verujem da ću se baš nešto uspeti upariti, uostalom zimski uložak se skida a poseduju i luftere na zip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Materijal je Cordura 500D, koliko znam to nije najlon kesa već savremen materijal koji diše. Uostalom sve ću saznati iz ličnog iskustva pa ću izneti utiske ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidjaju. Deluju toplo u pufnasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje, samo iznosim mišljenje na osnovu slika Naravno piši kada bude prošlo par voznji da znamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ljutnja, ni ja ne znam da li si u pravu ili nisi, javiću za jajca kad ih malo duže provozam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da ima boljih i skupljih, naročito onih skupljih, pitanje je da li mi trebaju bolje. Nisam ni mislio da ih kupim jer iskreno jako slabo i vizim po baš hladnom vremenu, ali jednostavno cena je bila takva da je sramota ne kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para su te ispale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kažem da se radi o novim pantalonama sa sve etiketama i u orginalnoj vrećici. Platio sam ih 25 eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Octobar 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ideš! Smešna cena, ali bukvalno smešna. Isplatile su sebe u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve gledam, ali ne vidim gde si ih kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Guglao sam guglao dok ih nisam izguglao , čovek prodavao a ja naručio. Svidele su mi se i još su slučajno bile moj broj, cena lepa i ja ih poručim. Bio sam dosta sumnjičav da li je baš sve tako kako stoji u ponudi, naručio uz izvesnu dozu rizika, pantalone stigle iste kakve su bile u ponudi, prodavac pošten a ja prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...