svrle 2 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je jakna sada trenutno best buy za ove pare?hteo bih da castim burazera za rodjendan,ima neki skuter od 50 kubika,ali nema od opreme nista sem kacige.Kupio sam i sebi i njemu one orina rukavice,jos njemu da uzmem raknu i toliko od mene za sada.Neka kupi sebi posle sta mu treba. :)Gledao sam po forumu,ali za ove pare sam video samo ixon diablo,jer ima nesto bolje za ove pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam po forumu,ali za ove pare sam video samo ixon diablo,jer ima nesto bolje za ove pare? Ova jakna je jeftinija, oko 100 eura je, ima u IXS ponudi boljih jakni, kontaaktiraj nekog od distributera, Jasminko sa foruma radi IXS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 2, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Obidji malo radnje i pogledaj. Mozes da pronadjes adekvatnu jaknu za te pare. Ja sam kupio u Gevari solidnu jaknu za 175E pre 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1756 Napisano April 6, 2008 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Idi na sajt 3T RACING-a, imaju odlicnu Modekinu jaknu za 150 evra. Model Shield. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas IXS jakne veoma povoljno, ali cene se malo razlikuju od firme do firme, ja sam recimo platio Radius model 120e u DSZ, firma je u mirijevu, jako dobra jakna, ima zimski ulozak koji se skida, mogu da se izvade protektori. ma odlicna jakna za te pare. ja sam prezadovoljan. vozio sam je i po nizim temperaturama tipa 5-10 stepeni tako da mogu toplo da je preporucim. a za skuter ce mu biti odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ima gde po srbiji ali znam da u bosni po radnjama postoje jakne Revolution koje su pojeftine. Ja sam kupio jednu za 100 e i nosim je godinu dana i mogu ti reci da je za te pare odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 8, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neowell kozna jakna.Imas u Guevari, Ja sam je uzeo po drugi put. Na snizenju je kostala 150 E,a pre toga je bila oko 200 E.Inace potpuno istu takvu jaknu,samo druge boje,sam kupio pre 3 godine i jakna je vise nego odlicna.Samo sto je tada kostala 280E,ali sam i nju uzeo na popustu za 230E. Evo i slike.Inace sa takvom istom jaknom sam preziveo i zajeban pad u kome mi je ona spasla rame,nije se cak ni izgulila a kamoli pocepala.Tako da za sve one koji hoce koznu jaknu sa protektorima,ovo je s obzirom na cenu best buy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi Srkki reci, gdje je ta prodavnica, gdje se mogu nabaviti ovakve jakne?Izgleda bas dobro. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi Srkki reci, gdje je ta prodavnica, gdje se mogu nabaviti ovakve jakne?Izgleda bas dobro. Pozdrav Klikni na baner gore ! GUEVARA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u Guevari.Ova jakna kosta 15.600 din. I ostala je jos samo jedna velicine 3XL. Ocekujemo posle praznika novu isporuku.A jakna se prodavala kao blesava na novosadskom sajmu motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, hoce li biti kakvih popusta na jakne?I kad ce doci te XXL velicine?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, hoce li biti kakvih popusta na jakne?I kad ce doci te XXL velicine?Pozdrav Nemoj da te buni to sto su ostale samo 3XL, kalup je dosta manji,bar se meni tako cini. Ja sam visok 175 i imam 85 kg i odgovara mi 3 XL, probao sam 2XL i knap mi je, a ne volim kad me jakna zulja negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan U cenu je vec uracunat popust sa novosadskog sajma.Isporuku ocekujemo u prvoj polovini maja. Mada mozda bude i posle praznika to jest sledece nedelje jer su nam stigli pre roka sve vrste akomulatora. Tako da se precizno nista nemoze reci. Cim stignu javljam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Al Srki rece da je ta jakna na popustu bila 150 eura, a 15.600 dinara je oko 190 eura, toliko o "sajamskom popustu".Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al Srki rece da je ta jakna na popustu bila 150 eura, a 15.600 dinara je oko 190 eura, toliko o "sajamskom popustu".Pozdrav Cena te jakne je oko 190 E od kad znam za nju. Ja sam moju uzeo u Decembru 2007-e, tacnije 2-3 dana pred novu godinu i tada je cena bila oko 150 E. Koliko je kostala na sajmu, pojma nemam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ma, to se odnosilo na "sajamske popuste", jer navodno ih daju u toku sajma, a to su one iste cijene kao u prodavnici i nisam ja mislio na tebe Srki da ti nesto ..., nego na prodavnice koje navodno daju popuste na sajmu.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja mislio na tebe Srki da ti nesto ... Nisam ja ti ni pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bob 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan A da je dobra, jakna je bas dobra i vrijedi tih para.Pa cu najvjerovatnije trknut do te prodavnice da je uzmem, iako bi bolje volio da je platim 150 eura nego 190. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan iako bi bolje volio da je platim 150 eura nego 190. :-\ Kad sam ja uzeo ovu moju bio je kao neki zimski popust, a s obzirom da sam je uzeo 2-3 dana pred novu godinu bio je to novogodisnji popust ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...