duledjo 154 Napisano Octobar 22, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan primetio sam da mi nivo ulja koji se meri u gornjem delu rama posle voznje i pauze od 5min stoji jako visoko daleko preko maksimuma, a kad prodje jos vremena onda se vrati na normalno stanje.jel to u redu ili mi nesto nije u redu.kad mi je bokilic menjao ulje i filter sipao je 2,5litara koliko je i normalno.ima li tu neki problem ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 22, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ulje se meri pre prvog paljenja,jedino tad je merodavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1005 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan http://f650cs.wikidot.com/oil-check Imao Scarvera i imao problem sa prepunjenim uljem(procureo dihtung dekla). Ovo je jedini ispravan način za proveru nivoa ulja. Ne znači ništa da se proverava ulje kada je motor hladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si kratko vozio, treba ulje da bude dobro zagrejano da bi se sacedilo za 5min. A i 5 min mi nesto kratko 10-15 min je ok po meni da se saceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 23, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan tacno je da voznja pre merenja nije bila duza od 10 min ali sam se smirio posle drugog merenja kad je se nivo vratio na normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u ovu masinu?Sent from my F5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...