Singularitet 2495 Napisano Octobar 21, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Oni koji su pratili maxi scooter forum proteklu nedelju znaju da sam od skoro ponosni vlasnik jednog Beverlija 500. S druge strane, kao i gotovo svako ko je pazario motor iz uvoza, ostao sam uskraćen za servisnu knjigu. Talijan, jbg Ipak, s obzirom da sam picajzla sa svim svojim stvarima (tehnikom, autom) i da volim sve pedantno da održavam, planirao sam i da na ovom motoru uradim presek, te da nastavim da vodim servisnu istoriju od momenta kupovine. Ima li neko servisnu knjigu za Beverly 500, ili drugi model sa Piaggio Master 500 agregatom, da mi fotografiše po stranama i pošalje? Ideja je da uradim neki vid pripreme za štampu, to odštampam i nastavim da koristim. Naravno, rado ću pripremu okačiti ovde, da može da je iskoristi ko god se nađe u istoj situaciji. Hvala, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Octobar 21, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica, samo moja servisna knjizica su svi pecatirani racuni iz Pazini servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...