tindirbp 289 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj štender home made odlicno uradjen fale mu samo šipke tj nosaci sa strane sto dodju,meni nije vise potreban kupio sam fabricki.,cena je 1500 dindzi bice i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Octobar 20, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Cekam slike da vidim da li mi odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Octobar 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И ја чекам Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan slikacu ujutru izvinjavam se,bolestan sam i imam temp. nisam izlazio napolje,nadam se boljem stanju ujutru pa slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...