sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zenin lap top,non stop pokazuje neki automatic repair,ja probo ne ide,kupio zeni nov.Ovaj je na prodaju,u pitanju je najeksluzivnija klasa Dell Vostro V13,aluminijumsko kuciste.Ocuvan je bez ostecenja fizickih,ima svoj punjac,nema bateriju,radi na kabel.Znaci treba softverski da se sredi,na njemu je bio windows 10.Ultra je tanak i lagan(i kad ima bateriju).Ko se razume,sredice to ocas posla i dobice izuzetan lap top.Ja ne znam koliko on moze da kosta,ponudite mi na pp neku realnu cifru da se isplati i meni i vama.Ima svoju kamericu,wifi,trt mrt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A daj reci neku cifru, mozda ja uzmem ako je dobra Edit: nista, mora sa baterijom da bude, kaze mi sveca Pogledaj ti se razumes,ima baterija da se uzmu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 18, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo stavicu cenu 60 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se javio da je kupio,tako da odeeee. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...