jovicapeko 0 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Raška Motocikl: GSF 1200 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco! Imam bandita 1200 sa pa resih zimus da se zanimam tj. hocu da skidam maske, da ga sredjujem kao na slici koju cu izbaciti. Zanima me, ako se zovu plastike na stranama hladnjaka i da li mogu negde u Srbiji da se nabave? Naravno dobro bi mi dosla pomoc i oko nabavke fara,nosaca fara,ralice...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuka92 0 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Raska Motocikl: Honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Octobar 17, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ti najverovatnije imas 1200 S .... Pa delove generalno najbolje preko - ebay.de, mozda onaj otpad u madjarskoj...gledaj i ovde oglase.. Plastike i ralicu se obrati Brki u Mladenovcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Octobar 17, 2016 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ces naci ove bocne plastike, s varijante imaju poluoklop, ali ovakve jos nisam video. Mislim da nije bas isplativo konvertovati iz s u n i obrnuto. Najvise koristi ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve spada u tih 500 evra ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Octobar 19, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imash dve teme u sam svoj majstor. Nile je 600S prebacio u N, ja sam isto krenuo u tom smeru ali nigde nosam uspeo da nadjem original nosac i distancere za far po nekoj normalnoj ceni, onda uleteo i far od mt03 pa mi projekat otisao u drugu stranu. i Nile i ja imamo ralice od Brke. ako igde nadjesh te plastike sa strane, ja sam isto zainteresovan. od kako imam bandita, svakodnevno gledam nemacki ebay, i uzeo sam dosta delova za bandita tamo, ali nikad nisam video niti jedan model tih plastika sa strane hladnjaka...moj bandit trenutno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uklopio se fantastično. Baš dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovicapeko 0 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Raška Motocikl: GSF 1200 SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima drugari dosta ste mi pomogli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...