belgrademf 2 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Poshtovanje ... Zovem ae Mirko i vlasnika sam skutera Malaguti madison RS250 , iz Begrada sam . Inache ovo mi je treci madiaon koji vozim tako da chak mogu reci da sam zaljubljenik u isti ... toliko , pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...