Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS & Adv

Recommended Posts

• Ne silazi, 3593 postova
  • Motocikl: Džies
pre 24 minuta, Totomoto je napisao:

Vidi, probaj. Meni se sviđa ESA, držim je stalno na Sport. Možda zato što mi je drugi motor Fazer FZ1 pa zbog toga  :)

Na Comfort ne znam ko vozi. Probao sam jednom i to ljulja kao brod. Možda neko ko je navikao na Goldwing može tako da vozi.

Preload menjam stalno, zavisno da li sam na motoru sam ili vozam saputnicu. Oseti se razlika itekako.

Ne kažem da je savršen ali zanima me šta mu zameraš?  :)

Zameram mu što mu fale još dva cilindra (gde da ih stave?), šalim se! Šta ja da zameram, ko sam ja, da sam mlađi pa da sam ostavio i prošli, to je posao. Ništa, prihvatam ga kakav je, kao i svaki drugi, sa TDMom sam se lepo navozao, sa Bandžama ihaj, ne može nijedan da mu parira,nekvariv, sem po udobnosti. Da ali ovo zadnje je presudno kad dođeš u neke godine... 

Da, te gluposti su zaista bespotrebne, poput senzora pritisaka u gumama,kod novijih još gomila, da traje dok je garanciji,za mene i ESP, ABS modul u problemu, počeo da pali lampu ali voziš normalno samo bez ABSa.Juče se vrnusmo sa mora, puni, prepuni, ženi nema dosta ni pet kofera. Ide lepo tj.  dovoljno, možda fali 10-20ak ks,a i ne mora. Višlje motore lakše kontrolišeš,manje ti snage treba, lakše se obara... šta misliš GSX1250FA nisko težište, pretovaren,tenk od pola metra visine, haos...ali zvukkk!!! Par kolega mi je reklo, koji imaju novije, da su se sa starim vazdušarama lepše vozali. Ne znam na šta misle, nemam novog. :jee:Najbitnije je da služi svrsi i da se ne kvari?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja