ZGS 22 Napisano pre 19 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ne vidim temu R1200 RT, postiram ovde: Na 1200 RT, 2006, 100000 km, prestao da radi ABS. Upalio se crveni trougao i indikator ABS. Servo kočnice radi, Kod koga to da popravim? Motor redovno servisiram kod Ljube Bugarskog koji mi je drug i koga znam i kojim sam uvek, preko 30 godina, bio zadovoljan. Ali nije stručnjak za BMW pa ne znam da li da dam njemu da on da nekome ili da prvo kod specijaliste sredim ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4206 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 6577 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ZGS je napisao: Servo kočnica ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 22 Napisano pre 19 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Just now, đunta said: Hvala, čitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4206 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 6577 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, ZGS je napisao: Hvala, čitam Da ti skratim, đubre napolje, ako hoćeš da budeš bezbedan i za druge i za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 22 Napisano pre 17 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, đunta said: Da ti skratim, đubre napolje, ako hoćeš da budeš bezbedan i za druge i za sebe. Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4206 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 6577 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZGS je napisao: Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Paaa neee, ne znam ni ja dal znam šta, a kamoli drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2172 Napisano pre 15 sati Drug član, 810 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZGS je napisao: Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Колега, иди код колеге Ђунте и не брини бригу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano pre 15 sati Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nole Bg je napisao: Stavio bi i ti, nego nemas gde na onog Burgmana od plastika, ali nabudzićemo nesto ako bas zeliš. Imaju oni nosači što idu na vile Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Kako ne stavljaju ovi na multistrade , afrike , rt-ove , k1600 .. Ja sam kod njih uvek vidjao max 1 par ( neki ne dodaju nista jer, aj imaju fabricke ) ... Zapravo , nisam ni na jednom motoru video da ima vise od jednog para maglenki , samo na GS-ovima.. To neka interna fora ili ...? Da ti donesem brake cleaner , kad natopis ovaj tepih , bez veze da garaza bude prljava od ulja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 29 Napisano pre 14 sati (promenjeno) U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, m.milivojevic said: Nema vazdusare sa original led farom. Svi su aliexpress. Rade korektno, al’ mora da se nasteluje visina. Nema setovsnje kao fabricki. Uzmes sa strane i probusis one usice, sto ga drze, duzi srafovi i to je ok. Kao sto kaze bata Nole, metnes maglenke i zavrsis posao. Denali D4 je super, ali preporucujem future eyes, oko 150€ i imas na njima kontroler. Kratko, dugo, strob, levo desno… Ja npr imam fabricke (probao led u njima, probao sve i na kraju se vratio na osram laser). Dodatno imam interphone, skroz na dnu i future eyes. Kad ukljucim sve… Mozes da zamislis kako sija. Sada planiram da stavim i strands, al’ cu njih na hex ezcan P.S. srecom pa vazdusara ima altenator i 880w snage pa moze da podnese Sent from my iPhone using Tapatalk Koji model future eyes imas? Koliko sam video na aliju ima raznih. Imaju neki sa zutim i belim poklopcem, ne znam koja je to fora. Plus su svi sa kratkim i dugim svetlom, kao glavni far. Sto neko rece, to i nisu maglenke. Sto se tice drugih motora, verovatno stavlja svako kome su fabricki farovi losi. A i nije lose imati ono blicanje po danu, da ne bude posle: izvini nisam te video. Jedan od prethodnih motora mi je bio t7 i tamo sto se tice svetlosti nije bilo nikakve potrebe za bilo cim dodatnim. Ali kao sto kazu mudraci: svetlosti nikad dosta Ne slika bas lepo telefon po mraku, uzivo je skoro kao kod zubara. Promenio pre 14 sati član nikaragva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5391 Napisano pre 14 sati Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Zaboravih.... Kad sam kupio prokletinju , imao je maglenke ( 1 par , da naglasim ) ... Prvo sto sam uradio sutradan je da sam skinuo djubre sa motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano pre 14 sati Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model future eyes imas? Koliko sam video na aliju ima raznih. Imaju neki sa zutim i belim poklopcem, ne znam koja je to fora. Plus su svi sa kratkim i dugim svetlom, kao glavni far. Sto neko rece, to i nisu maglenke. Sto se tice drugih motora, verovatno stavlja svako kome su fabricki farovi losi. A i nije lose imati ono blicanje po danu, da ne bude posle: izvini nisam te video. Jedan od prethodnih motora mi je bio t7 i tamo sto se tice svetlosti nije bilo nikakve potrebe za bilo cim dodatnim. Ali kao sto kazu mudraci: svetlosti nikad dosta Ne slika bas lepo telefon po mraku, uzivo je skoro kao kod zubara. Belo belo su moje.Ja ih zovem maglenke, al’ su u stvari dodatni farovi.Ubijaju kako rade i ne retko je sve ostalo (sem fara) iskljuceno.Samo one rade non stopSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...