K_A_W_A 946 Napisano Decembar 6, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Fun karticu vec 5 god. Ranije nije bilo tih vaucera i ostalih stvari. Nego si kupovao, oni to sabirali i onda ti davali odredjene popuste. Dodjem lepo na kasu sa robom i na komplet cenu, oni mi je umanje za 10%. Znam da kad god sam se ranije ulogovao na njihov sajt, bile su redovne cene i cene za mene sa mojom karticom. To je bilo super. Odmah sam znao koliko nesto kosta za mene na moju karticu. Sada su poceli da te ucenjuju sa nekom vaucerima i datumom dokle mozes to da iskoristis. Sto je zaista glupo. To su neka nova pravila koja ja nikako ne razumem. Stizu i meni raznorazni mail-ovi, ali ja ih samo brisem, jer ne kapiram nov nacin obracuna popusta. Trenutno mi stoji u opciji: Redeemable credit - €36.87. Sta to znaci, ja nemam pojma. A opcija: Next collection deadline - Jan 20, 2018. Mada iskreno sto kaze Seve, nije Louis jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, severian je napisao: Nisi u pravu, tj i jesi i nisi . Imaš dva termina godišnje (jul i jan,), kada se obračunava promet iz prethodnog perioda i od tada možeš da naplatis umanjenjem računa. Nakon tog obračuna, možeš kada hoćeš, pre toga ne. Velimlje, šetaju to malo ali uvek je krajem jan, početak feb, da važe još vaučeri iz akcije, a možeš već da koristiš poene sa kartice iz prethodnog perioda. Tada je najbolje otići, u smislu da u jednom odlasku koristiš max. Ko ih šiša, kada daju Poz. Pazi ovako ja sam sve kod njih(Polo i Louis) kupio osim motora, zivim blizu njih i bar sam jednom nedeljno u radnji. Svaka kupovina donosi odredjeni broj poena na Fun kartici i kad skupis bilo koliko ona te na kasi pita jel da odbiju ili cu i dalje da skupljam (mada vise volim kao i ti da skupim vise pa onda odbijem puno). Za online kupovinu neznam jer su mi u blizini i nemam potrebe online da kupujem. Iskreno za vaučere nikad nisam cuo. Pozz i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, K_A_W_A je napisao: Imam Fun karticu vec 5 god. Ranije nije bilo tih vaucera i ostalih stvari. Nego si kupovao, oni to sabirali i onda ti davali odredjene popuste. Dodjem lepo na kasu sa robom i na komplet cenu, oni mi je umanje za 10%. Znam da kad god sam se ranije ulogovao na njihov sajt, bile su redovne cene i cene za mene sa mojom karticom. To je bilo super. Odmah sam znao koliko nesto kosta za mene na moju karticu. Sada su poceli da te ucenjuju sa nekom vaucerima i datumom dokle mozes to da iskoristis. Sto je zaista glupo. To su neka nova pravila koja ja nikako ne razumem. Stizu i meni raznorazni mail-ovi, ali ja ih samo brisem, jer ne kapiram nov nacin obracuna popusta. Trenutno mi stoji u opciji: Redeemable credit - €36.87. Sta to znaci, ja nemam pojma. A opcija: Next collection deadline - Jan 20, 2018. Mada iskreno sto kaze Seve, nije Louis jedini Redeemable credit - €36.87. Znači da si toliko evra skupio do sad koje mozes da odbijes od sledece ili bilo koje druge kupovine. Imas sigurno opciju kad budes sledeci put kupovao da odbijes 36.87e. Keš nemozes da uzmes samo se odbija od sledece kupovine. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, alex007 je napisao: Pazi ovako ja sam sve kod njih(Polo i Louis) kupio osim motora, zivim blizu njih i bar sam jednom nedeljno u radnji. Svaka kupovina donosi odredjeni broj poena na Fun kartici i kad skupis bilo koliko ona te na kasi pita jel da odbiju ili cu i dalje da skupljam (mada vise volim kao i ti da skupim vise pa onda odbijem puno). Za online kupovinu neznam jer su mi u blizini i nemam potrebe online da kupujem. Iskreno za vaučere nikad nisam cuo. Pozz i tebi Batice, posto si blizu... Javljaj ako nesto vidis zanimljivo-dok si u prolazu... Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, FAJDA je napisao: Batice, posto si blizu... Javljaj ako nesto vidis zanimljivo-dok si u prolazu... Hehe Ako ti nesto treba od Louis ili Polo reci dolazim krajem meseca za Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Decembar 6, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, alex007 je napisao: Pazi ovako ja sam sve kod njih(Polo i Louis) kupio osim motora, zivim blizu njih i bar sam jednom nedeljno u radnji. Svaka kupovina donosi odredjeni broj poena na Fun kartici i kad skupis bilo koliko ona te na kasi pita jel da odbiju ili cu i dalje da skupljam (mada vise volim kao i ti da skupim vise pa onda odbijem puno). Za online kupovinu neznam jer su mi u blizini i nemam potrebe online da kupujem. Iskreno za vaučere nikad nisam cuo. Pozz i tebi Uredu je druže, ne znam šta pričam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, severian je napisao: Uredu je druže, ne znam šta pričam.. Evo ti da njihovog sajta pa sam vidi, pise da oni rade "presek stanja" svaki 6mes i da te informišu ako imas vise od 1000 punkti (1 punkt=1 cent) i da mozes u roku od najvise 6mes da iskoristis to ili pri kupovini ili da ti skinu pare za posiljku a nigde nepise da ti nemozes i pre tog roka da iskoristis a js znam iu iskustva da mozes kad hoces u roku od 6mes. Nije mi cilj da solim pamet nego znam jer sam bar 1000 puta bio kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 6, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, alex007 said: Pazi ovako ja sam sve kod njih(Polo i Louis) kupio osim motora, zivim blizu njih i bar sam jednom nedeljno u radnji. Svaka kupovina donosi odredjeni broj poena na Fun kartici i kad skupis bilo koliko ona te na kasi pita jel da odbiju ili cu i dalje da skupljam (mada vise volim kao i ti da skupim vise pa onda odbijem puno). Za online kupovinu neznam jer su mi u blizini i nemam potrebe online da kupujem. Iskreno za vaučere nikad nisam cuo. Pozz i tebi Svake nedelje si u Louis-u a nisi primetio da, obicno, dva puta godisnje daju vaucere sa popustom od 20, 50 i 100 EUR? Da li si razmisljao da zbavis babel fish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Decembar 6, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alex007 Probaj opet sledeći put. Javi rezultat. Ajde da se ne prepiremo. Ima dovoljno info čovek, dalje će sam... Svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, herman je napisao: Svake nedelje si u Louis-u a nisi primetio da, obicno, dva puta godisnje daju vaucere sa popustom od 20, 50 i 100 EUR? Da li si razmisljao da zbavis babel fish? Daju vise puta godisnje samo sto se to ovde drugacije kaze zato nisam odmah razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Decembar 6, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala svima na korisnim informacijama... Meni ste mnogo pomogli, a siguran sam i drugima koji citaju ovu temu! Ja idem 22.12. pa sta mi bog da... Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, alex007 je napisao: Redeemable credit - €36.87. Znači da si toliko evra skupio do sad koje mozes da odbijes od sledece ili bilo koje druge kupovine. Imas sigurno opciju kad budes sledeci put kupovao da odbijes 36.87e. Keš nemozes da uzmes samo se odbija od sledece kupovine. Pozz Jel to znaci da ako kupim nesto za 40 jevreja, da cu platiti samo 3 jevreja? Jel me te pare uvek cekaju ili opet si vremenski ogranicen? Evo idem sada 23 dec. u Slo i Austriju, pa cu proveriti u Gracu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Decembar 7, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se to vidi koliko imaš kredita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 7, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, K_A_W_A je napisao: Jel to znaci da ako kupim nesto za 40 jevreja, da cu platiti samo 3 jevreja? Jel me te pare uvek cekaju ili opet si vremenski ogranicen? Evo idem sada 23 dec. u Slo i Austriju, pa cu proveriti u Gracu. Bas tako, samo pazi ima ograniceni vremenski rok oazi da ti ne pojede mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 7, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZEMZEM je napisao: A gde se to vidi koliko imaš kredita? Kad se ulogujes kod njih na stranici imas broj na fun kartici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Decembar 7, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedno pitanje. Da li ljudi koji donose robu iz Louis radnji mogu da iskoriste vaučer koji im damo i obezbede nam popust, ili je to nešto na šta ne bi mogli da računamo? Znam da to zavisi od pojedinca koji donosi, ali kakva je praksa generalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex007 10 Napisano Decembar 7, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, .milke. je napisao: Imam i ja jedno pitanje. Da li ljudi koji donose robu iz Louis radnji mogu da iskoriste vaučer koji im damo i obezbede nam popust, ili je to nešto na šta ne bi mogli da računamo? Znam da to zavisi od pojedinca koji donosi, ali kakva je praksa generalno? Ja znam meni kad stigne na mail ima moje prezime i broj neki..jbm li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Decembar 7, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, alex007 je napisao: Ja znam meni kad stigne na mail ima moje prezime i broj neki..jbm li ga Da, ali isto tako mislim da je dovoljno pokazati taj vaučer za popust na kasi (ili odštampan ili direkt sa telefona), nije vezan za ime i prezime koliko se meni čini. Ili grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Decembar 7, 2017 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slao sestricu u Bec vaucer sa telefona, samo mu prosledim na mail, i on prilikom kupovine pokaze i ostvari popust. Poslednji put je bio neki problem oko toga ciji je vaucer, pa je morao u radnji da otvori Funcard na sebe i samim tim odmah dobije isti taj vaucer/popust, tako da je tada kupio robu na sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio prosli vikend u Becu.Kupih dve kacige na akciji sa 50% popusta i cizme isto sa 50%.Nemam kartice niti bilo sta drugo za popust.Meni i ovo bilo dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Decembar 9, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To odlicno zvuci...!Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Decembar 11, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan @FAJDA Sreća prati hrabre ... Dao Luis vaučer od 50e za kupovine preko 249e, važi od sada do 29.12. Obavezno uzmi karticu i iskoristi to, to ti je najbolji vaučer, jer u zbir se računaju i artikli na popustu, dakle čist ćar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Decembar 11, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe... Stigao mi je mail i veoma me je obradovao! Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, severian je napisao: @FAJDA Sreća prati hrabre ... Dao Luis vaučer od 50e za kupovine preko 249e, važi od sada do 29.12. Obavezno uzmi karticu i iskoristi to, to ti je najbolji vaučer, jer u zbir se računaju i artikli na popustu, dakle čist ćar... video sam ga ... mada se sad razmisljam , ostale su mi komunikacije i jos neke sitnice da kupim , ako pazaris 300 evra , popust 50 evra dode nekih 16 posto , jer ces tesko da uklopis bas 249 evra ... a u TC Motoshopu daju popust 30 posto na takoreci sve do kraja januara .... mnogo bolje ... a cene iste ili slicne za vecinu stvari ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan On 12/11/2017 at 14:17, Velimlje2 je napisao: mada se sad razmisljam , ostale su mi komunikacije i jos neke sitnice da kupim , ako pazaris 300 evra , popust 50 evra dode nekih 16 posto , jer ces tesko da uklopis bas 249 evra ... a u TC Motoshopu daju popust 30 posto na takoreci sve do kraja januara .... mnogo bolje ... a cene iste ili slicne za vecinu stvari ... sad ponovo gledam taj baner za TC i nije mi jasno , ali bojim se da su tu vec uracunali skidanje PDV-a , plus nekih 10 - tak posto popusta , onda je Louis ipak bolji , ako uhvatis te datume .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...