Savic019 14 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan USluzni oglas za drugara ! Ako neko ima delove za Sprint Apollo 250 prvenstveno mu treba menjac. Moze i ceo agregat,cilindar,klip,klipnjaca,bregasta nebitno stanje,moze i neispravno,samo da je menjac dobar. Kupujem i katalog za motor,ako neko ima. Moze inbox ili kontakt : 064-466-90-99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Octobar 8, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jel pod katalog, misliš juzer manual ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Octobar 20, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas najbolje skapirao Treba mi katalog masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Octobar 21, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, sad ja ne razumem... Moraćeš malo bliže da mi objasniš, nekad baš nisam vičan ovoj terminologiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi druze katalog za masinu,ram,kako se sklapa,rasklapa,svaki sraf de ide i td.razumes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleBiker 0 Napisano Decembar 18, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mol Motocikl: Apollo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja polikompletan prodavao sam delove ostalo je jedno 70posto motora dao bi za 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 19, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja polikompletan prodavao sam delove ostalo je jedno 70posto motora dao bi za 200e Jel imas lagere za prednji trougao, tj. oba lagera??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 19, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja polikompletan prodavao sam delove ostalo je jedno 70posto motora dao bi za 200e Jel imas lagere za prednji trougao, tj. oba lagera??? E i godio bi mi i novi stitnik lanca, pa moze i to ako posedujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...