Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio Beverly 200

Recommended Posts

• Drug član, 1007 postova
  • Motocikl: NEMAM

Prodajem Beverly 200 ccm,2003 godiste. Uz skuter se dobija givi kofer ne znam koliko je litara mislim da je 35l verovatno,fabricka cerada za pokrivanje i vizir veliki ide uz motor,podrazumeva se.Registrovan je do 28.8.2017.Pre 1 700 km uradjen servis,ulje,filter ulja,filter vazduha je opran al ga valja zameniti sledece sezone. Kad je radjen servis zamenjen je i siber i slanfa karburatora jer su bili pukli pa nije hteo da ide.Takodje je tad proveren variomat i kais i sve je u dobrom stanju bilo,znaci nisam zamenio ni kais ni rolnice jer nije bilo potrebe.Presao je 17 500km i raste svaki dan :).

Skuter vozim svaki dan kuca-poso,poso-kuca. U voznji nisam primetio da vuce u stranu ili slicno. Lepo vuce i ravnomerno. Mogu komotno na 80kmh da pustim volan.Takodje nisam primetio tragove neke havarije da je imao pre mene.Gume su ok.

Posto je star koliko jeste,dakle nije nov.Naravno da se uocavaju tragovi svakodnevne eksplatacije. Po meni ima sitnih ulaganja koje sam planirao da sredim da je ostao kod mene. Ja bi ocistio karburator,zamenio dihtung na vrhu rezervoara jer pusta kad se uspe do cepa gorivo. Sajla za otvaranje poklopca rezervoara ne radi ali ga ja uspesno otvaram kljucem na polugu svaki put. Ovo navedeno nisam sredio jer mi nije bilo hitno a i nisam imao vremena iskreno da se zezam tim. Za ovu sajlu sam majstoru rekao al nije uspeo da je razradi a novu nije nabavio jer se meni zurilo da uzmem skuter isti dan da bi isao u Novi Sad. Za malo da zaboravim,kad kocim prednjom ne radi stop svetlo tako da se mora paliti iskljucivo pritiskom na zadnju kocnicu. Eto,toliko. Potrudio sam se da budem detaljan u opisu i iskren,pa koga zanima nek se slobodno javi na broj. Cena bi bila okvirno 1150€ podlozna korekciji.

Slobodan

061/252-45-13

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1007 postova
  • Motocikl: NEMAM

Hvala hvala. Nadam se da ocu. Od kad sam odlucio da prodajem ja sam bio u zabludi da ne smem ovde da postavim oglas.

Iskreno nmg da docekam da se krene sa radovima na x citing u.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja