Student 764 Napisano Octobar 7, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu Vivax klimu neotpakovanu sa 2 godine garancije. Klimu sam dobio na nagradnoj igri i bas mi je visak. Model je Vivax ACP-12CH35AERO Cena nek bude 20000din 0642018453 Milos 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Octobar 7, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i da ja čujem i vidim da je neko stvarno dobio nešto malo vrednije na nagradnim igrama. :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Octobar 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i da ja čujem i vidim da je neko stvarno dobio nešto malo vrednije na nagradnim igrama. :takoje: Naš jedan forumaš dobio POLO na Bingu, i još jedan ortak na greb grebu Mercedes A. Davno kevina koleginica dobila Floridu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2702 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega. Ja dobio Thaliu u Press-u 2008 god. Čuo sam da su sada klime aktuelne ze grejanje, uz neku prepravku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 7, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite nisam ja dobio,vec devojka. Mene nece... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Octobar 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite nisam ja dobio,vec devojka. Mene nece... dobro je kad je dobila... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 7, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Da nije dobila dobio bih ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 10, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Za poznate drugare mogu i rate. Garancija se overava u KimTec-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 10, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za kolko je to kvadrata predvidjeno ( da moze pristojno da ohladi il ugreje ) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Octobar 10, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolko je to kvadrata predvidjeno ( da moze pristojno da ohladi il ugreje ) ? to je nauka. Zavisi od visine, rasporeda prostorija, postavljanja klime (bukvalno nekoliko desetina cm može da napravi razliku). Meni je ortak sa mašinca koji radi velike projekte pokazao gde da je postavim i evo grejem i hladim stan od 70m2 sa sličnom klimom. ne odjednom, nego da li mi treba za dnevni boravak ili spavaći deo. Sve rešavam otvaranjem vrata i zaokretanjem krilaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 10, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan realno,moze da ohladi do 100m2, stim sto u toj prostoriji gde je postavljena bude bas hladno,a recimo u najudaljenijoj bude taman sto se grejanja tice,moze da umlaci tih 100m2 i to samo u prelaznim periodima (prolece-jesen),tako da mislim da realno moze da zagreje nekih 30-40m2 i jedini uslov je da bude pod nekom terasom ili negde zavucena da nepada sneg na nju,jer ce da se zaledi na nekim vecim minusima napolju i onda od grejanja nema nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 10, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugarima na odgovorima. Ja mislim da je njen krajnji domet oko 40-45kvm,mislim nisam siguran. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 10, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za kolko je to kvadrata predvidjeno ( da moze pristojno da ohladi il ugreje ) ? Lale imam ja 12-ticu i grijem u prelaznom periodu, posto imam centralno grijenje-toplana, a naravno i hladim u ljetnom periodu dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju ( prostor u komadu ) cca 40 kvadrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 10, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za kolko je to kvadrata predvidjeno ( da moze pristojno da ohladi il ugreje ) ? Lale imam ja 12-ticu i grijem u prelaznom periodu, posto imam centralno grijenje-toplana, a naravno i hladim u ljetnom periodu dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju ( prostor u komadu ) cca 40 kvadrata. Tako sam i mislio, da stavim iednu u dnevnu sobu i ova sto imam kod mene, pa oladim ceo stan ( a grejanje samo za prelazni period ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 10, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se dogovaramo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 10, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi , zvacu te sutra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 11, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5376 Napisano Octobar 11, 2016 Drug član, 1589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata ta klima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 11, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja je uzeo . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 11, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kolegi Lijanu Prodato moze lock I hvala bjb zajednici sto postoji Sve sam u jednom danu prodao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...