seba011 1622 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb 900 hornet, na prodaju. cena 3600 e, 2004 g ,km 48823 u odlicnom stanju i sa dosta opreme.Gume Michelin pilot roud 4 prosle godine zamenjene, presle 2000 km,auspuh Scorpion,givi vizir alu slajderi, mogucnost crash bars-a,xenon,rucice kratke,lanac i lancanici novi, nosac kofera i kofer givi maxia ,Boban sediste.,polirane felne,.kocione plocice Nisin, zamenjene pre tri meseca. Motor je garaziran, svi servisi radjeni na vreme.Honda je u mom vlasnistvu 3 godine.Garantujem za sve gore u navedenom tekstu, kao i za ispravnost motora. 063 838 0981 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si, urađen servis zadnjeg amortizera prošle godine, još je pd garancijom, i servis prednjih štapova ove godine, a odgovor na razlog prodaje, kaži sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Presao bi na Bmw r 1150rt- a.A za Hondu ne mogu svega da se setim,igrao sam se za sebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 6, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dosadilo ti da se javljaš u vožnji Lep Hornet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dosadilo ti da se javljaš u vožnji Lep Hornet Od sad samo na parkingu: Iznenada rešio da promeni motor, ima nas par krivaca za to. Ako nešto znači moja reč, njegov Hornet je odličan i baš kako je naveo, nedavno sam obrnuo krug, nema zamerke, budući kupac samo treba da nastavi da se vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnika a i motor, SVE PREPORUKE !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 6, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,vidi dva PLAVCA lepotana. Bio svedok probe i sa malom korekcijom sedišta , ovo ČUDO što je planirao da uzme ima da mu legne ki guza na nošu.. Hornet je kao čaša za svaku preporuku i sa moje strane..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se kolegi Kowalskom, koji mi je pozajmio njegov motor za probu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 6, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljsto mi je bilo ako ti je moja malenkost pomogla da se odlučiš. SRETNA BRZA PRODAJA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljsto mi je bilo ako ti je moja malenkost pomogla da se odlučiš. SRETNA BRZA PRODAJA ! Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 6, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A gde si našo nosace za kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan A gde si našo nosace za kofer U Rumuniji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Motircina je neverovatna, presli smo zajedno podosta kilometara i jedno sam siguran ko ovaj motor uzme nece se pokajati. Srecno i prodavcu i kupcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Motircina je neverovatna, presli smo zajedno podosta kilometara i jedno sam siguran ko ovaj motor uzme nece se pokajati. Srecno i prodavcu i kupcu. Sve je podlozno promenama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dosadilo ti da se javljaš u vožnji Lep Hornet Od sad samo na parkingu: Iznenada rešio da promeni motor, ima nas par krivaca za to. Ako nešto znači moja reč, njegov Hornet je odličan i baš kako je naveo, nedavno sam obrnuo krug, nema zamerke, budući kupac samo treba da nastavi da se vozi. SA LEVOG NA DESNI !!!! Brze si promenio motore nego Markes u box Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dosadilo ti da se javljaš u vožnji Lep Hornet Od sad samo na parkingu: Iznenada rešio da promeni motor, ima nas par krivaca za to. Ako nešto znači moja reč, njegov Hornet je odličan i baš kako je naveo, nedavno sam obrnuo krug, nema zamerke, budući kupac samo treba da nastavi da se vozi. SA LEVOG NA DESNI !!!! Brze si promenio motore nego Markes u box Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Octobar 7, 2016 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Ma jok, samo je selektovao okolinu za budućnost koja će tek sada otpočeti, zrele godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Motircina je neverovatna, presli smo zajedno podosta kilometara i jedno sam siguran ko ovaj motor uzme nece se pokajati. Srecno i prodavcu i kupcu. Sve je podlozno promenama. Drago mi je da se menjas u pozitivnom smeru. Vidimo se jednog dana pa zajedno na voznju sa GSA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Ma jok, samo je selektovao okolinu za budućnost koja će tek sada otpočeti, zrele godine. Onda sam ja u zrelim godinama od kada sam krenuo da vozim motore. Oduvek mi je GSA bio u snovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano Octobar 7, 2016 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan BMWo mrzac je ipak legao na rudu )))). Motircina je neverovatna, presli smo zajedno podosta kilometara i jedno sam siguran ko ovaj motor uzme nece se pokajati. Srecno i prodavcu i kupcu. Sve je podlozno promenama. Drago mi je da se menjas u pozitivnom smeru. Vidimo se jednog dana pa zajedno na voznju sa GSA Onda sam ja u zrelim godinama od kada sam krenuo da vozim motore. Oduvek mi je GSA bio u snovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Lep Kornet Sebo. A tek sto se cuuujeeeeee. Zelim ti brzu prodaju! Hvala druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Masina izgleda ekstra. Meni je ova prica sa okruglim farovima najbolja a ovo je jedan odlican primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde većina pozna i Sebu i Horneta, što iz viđenja što iz čuvenja. Takođe, ista ta većina, kojoj i sam pripadam, tih 3600 eura pozna samo po čuvenju, a vidjela ih nikad nije . Ostaje nam samo da ga hvalimo. Al je ljep ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bih kod Sebonija,jer htedoh da malko promenim i uzmem horneta.Jos mi on dao i da ga vozim...pa ja bih mu dao bez cenkanja...i onda posle dva meseca ga prodaje...Lepo da ga rokne covek,pa to ti je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Al nema veze,volim ja cika Sebu,mloogo dobar coek... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...