daxon81 31 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..uskoro cu imati malo vremena pa bih sam da napravim stender za moj motor,e sad,hteo bih da ima promenljive prihvatnike te da ga mogu koristiti napred odnosno pozadi po potrebi.Ima li ko iskustva,predlog ili mozda neku fotku sa dimenzijama ili oblikom ovih "prihvatnika" za moj motor?unapred zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Generacijo i ja sam pecesljao forume i nasao dosta razlicitih varijanti. Mada nisam se ni za jedan oduluci da ce to biti isti takav. Nasao neke cevi i poceo da secem onako odprilike po merama koje sam uzimao sa motora. Sipke isecene, a jos nemam tacnu viziju kako ce to da izgleda. Ukoliko uradim nesto pre nego sto se ti odlucis, okacicu slike. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2658 Napisano Octobar 7, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neki iz Louisa, jeftinija varijanta. Skinuo sam mu one njegove fabričke nastavke, pločice, kroz rupu gde su oni prolazili proturio dva duža šrafa recimo od 15cm. Mislim da je jedan 10mm a drugi 8mm ili 12/10. Njih gurnem u osovinu točka i podignem motor. Sa ovom varijantom mogu da ga koristim napred i nazad a i bolji mi je pristum lancu kad ga čistim i podmazujem. Rešio sam još da mu navarim točkiće i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 23, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam sa radovima ali nasao sam ovo od prijatelja. Moze da ti koristi ako se odlucis da sam pravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze dimenzije i slika sa nosacima za napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Cevi su 4x4 imaju nekie uglove ali ti nisam izmerio. Nosaci zadnjeg tocka su L 4x4 Mrednje viljuske U sirina 6.5 visina 6 dubina 7. Slike govore vise od reci. Nadam se da sam pomogao malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala brate,bice od koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo lepo uzmes kao ja pre neki dan 2.950 din, jak, galvanizovan sa tockicima.....odlican! Da se mucis i pravis ne moze da te izadje jeftinije i kvalitetnije Boga da zoves! http://www.pontismotori.com/ponuda.php?id=777&trazi=1&model=PONTIS&tip=Štender%20sa%20toèkom%20ST-02 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo i poceo da secem neko gvozdje da sam uradim ali znajuci mene ja bih to skarabudzio samo da zavrsava posao. Ovako je meni ispalo extra. Mada ima i to svoje drazi, kako ko voli. Nije mnogo za te pare, jedino sto nema i na prednjem delu precku. Delovalo bi cvrsce, mada ne sumnjam da nije cvrsto i ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je! Nema da mrdne! Pa ja bi se nervirao samo dzabe a i znam kakav sam, duplo bi me skuplje kostalo! Ovako ne bi ispalo nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je sto puta i prepricavano, nasao sam neke slike ali nikako tacne mere i pozicije tih sema vezano za centralni stender. Nasao sam ko ce da mi to isece na CNC-u ali kaze samo mi daj sablon. Sablon bi mogao od lesonita da napravim sto cu i pokusati. Ali treba da namikerim tacno onaj deo gde ide ustvari centralna osovina. Ako neko ima neki predlog kako to odraditi na laksi nacin neka se javi. Naravno za najlaksi nacin nemam toliko prara za bacanje, a to je da mi neko drugi napravi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam pravio za mene bio,inace mogu da se steluju po visini i sirini,i pasuju na sve motore.. imam jos par slika ako nekog interesuje ,posto se mozda ne vidi na ovoj lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam pravio za mene bio,inace mogu da se steluju po visini i sirini,i pasuju na sve motore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...