Jump to content

Moto Zajednica

Srpski Sibir

Recommended Posts

• Početnik, 593 postova
  • Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere

Par puta vec procitao a sad i sa kartom Srbije ispod telefona he he. Mora da se obidje i uzivo samo tesko u jednom danu iz Beograda tako da sad trazim neko mesto za nocenje tu negde oko Nove varosi pa da prosirim turu i na povratak preko Ivanjice ili Zlatibora.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Tutin, Leskova, Suvi Do, Karajukići Bunari, Budjevo, Raždaginja, Sjenica. Tim putem se vidi lepota i širina Peštera.

A što se ćevapa tiče, još su i bolji u Tutinu preko puta pošte no bilo gde u Pazaru.

Da li je ova ruta asfaltirana celom dužinom? Prošle godine sam pošao iz Nove Varoši ka Sjenici i htedoh ka Tutinu (pa dalje na more) ali mi rekoše Sjeničani da tamo nema asfalta već loš makadam!

• Drug član, 1092 postova

Nije asfalt celom dužinom. Put od Sjenice ka Razdaginji je recimo nekih 10 kma makadama...otprilike...možda i manje. Zapravo dobar tucanik. Posle toga je asfalt.

• Svrati ponekad, 436 postova
  • Motocikl: Royal Enfild meteor 350

Tigre bas si me odusevio sa putopisom  a vidim da ima jos ljudi kojima se dopalo tura odlicna dobar put eto izazova za sledecu godinu.

Jedina primedba na ove komentare u vezi cevapa je da  jedes porciju cevapa u Pazaru pa porciju u Sjenici pa porciju u Tutinu i tako redom pa isprobas sve preporuke. :P

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Nije asfalt celom dužinom. Put od Sjenice ka Razdaginji je recimo nekih 10 kma makadama...otprilike...možda i manje. Zapravo dobar tucanik. Posle toga je asfalt.

Dakle može sa turing motorom da se komotno prođe?

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: SMC 300

Nije bas za motore namenjene asfaltu, ima malo i uzbrdice, pogotovo ako su padale kise-blata do kolena. Ostalo je asfalt, ali na  nekoliko mesta ima bas deonica gde je asfalt u manjini, a rupe su povelike. Pogotovo u pravcu mesta Ugao gde se odvaja levo za Tutin...

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS

Pročitao bokijev putopis u dahu i to dok se slova još nisu ni osušila. Zacrtao sebi rutu i taman kada sam pomislio da od toga nema ništa iskrsne mi poslovni sastanak u Novom Pazaru, zbog prirode sastanka bio je podeljen na dva dana tako da sam imao obezbedjeno spavanje u Novom Pazaru, da skratim, 12 maj, naravno ubedio sam sebe da mi je auto neispravan, idem motorom, još jednom proučavam Bokijev putopis i vozim njegovim stopama. Dolazim do kraja asfalta i odlučujem da idem dalje, kiša je padala dva dana pre, slažem se sa Slavetom 74, evo par slika gde se vidi malo bolji deo:

IMG_8166.thumb.JPG.6845f837868c94a73e9342a93834ed7e.JPGIMG_8167.thumb.JPG.d3f4f57f3b63ea555badbee56b440525.JPG

Meni je bilo uživanje, što se tiče rute boki je sve objasnio, ništa tu ne bih dodavao osim malo teletine pored onih ćevapa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja