Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupujem gume u sledećim dimenzijama: 130-70-17 i 110-70-17, a može da prođe i 130-80-17 i 110-80-17. Od šara sve dolazi u obzir, sem krampona, dakle može i enduro i linijska guma. Voleo bih nove, ali nikako ne mogu da nađem set ispod 17000. Većina ima jeftinije u katalogu, ali nema na stanju, a narudžbine ne mogu ostvariti trenutno, kako kažu. Žao mi je da dam toliko novaca za gume za apollo-a . Može i polovne ali da budu novijeg dota i sa više nego pristojnom šarom. Ako ne budem našao, biću prinuđen da dam upravo 17000 za set mišelin pilot street guma, što je dobra kupovina, ali apollo je u pitanju, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Od novih a da koštaju ispod 10000, sam našao samo fortuna gume, ali koliko vidim nisu baš dobro prošle kod vozača. Brzo se troše i uvijaju se, koliko sam video u nekoj temi... Ponudite slobodno to što imate, pa ću ja videti uklapam li se ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, neto brkas. Ne kupujes ti gume za Apolo-a, nego da sacuvas zivu glavu. Da li tebi TVOJA VLASTITA GLAVA vredi 17000 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, neto brkas. Ne kupujes ti gume za Apolo-a, nego da sacuvas zivu glavu. Da li tebi TVOJA VLASTITA GLAVA vredi 17000 din? Sasvim si u pravu Laki. Razmisliću sad i to dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znam da je opsta parOnemija, ali na gumama, kocnicama i donekle kacigi (donekle znaci ne kupovati kineske kacige, ma kako god lepe bile-YouTube ce Vam objasniti zasto) stvarno nije pametno stedeti. Od onih bednih par kvadratnih cm kojima guma dodiruje asfalt vam zavisi hocete li proci kroz krivinu ili zavrsiti u jarku/nadolazecem kamionu/banderi itd. Kod kocionih plocica je razlika izmedju lepljenih i novih jos mizernija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je budzet tanak, bolje sacekaj sa voznjom, i ovako je vec kraj septembra, pa lepo do proleca skupi novac pa kupi nove da ne razmisljas kod svakog ulaska u krivinu "Do I feel lucky?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Totalno se slažem za kacigu i kočnice, tu nisam štedeo uopšte. Ma jutros je bila plata, pa mogu da se isprsim toliko, samo mi je nekako "ono", da na motor od 800 jura stavljam gume od 150 jura, al' jbg, što kažeš, moja glava se vrti tu . Kopaću po netu još malo, pa ćemo videti šta će ispasti. Hvala na podršci, svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, provalio sam da kada kupujem nešto skupo, uvek mi treba ohrabrenje Biće da sam blago poremećen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svali na mene, reci zeni: "on me naterao, ne bi ja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ma svali na mene, reci zeni: "on me naterao, ne bi ja" Hahah, a nisam oženjen ali mogu da se vadim na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne gori za zamenu, tj. ako jos imas sare na gumi, sacekaj zimu. Sezona je prakticno pri kraju, vec krece ruzno vreme, a preko zime bude lepih popusta - konkretno u Guevari i kod naseg forumasa sa Haidenau gumama je ranije preko zime uvek bio popust a verovatno i kod ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 20, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam skoro novu michelin 120/70/17 iz2012god pilot road model za 60 e ili metzeler 110/70 70 starijeg dota ali ima dobru saru i nije krta jos je na mom motoru za30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne gori za zamenu, tj. ako jos imas sare na gumi, sacekaj zimu. Sezona je prakticno pri kraju, vec krece ruzno vreme, a preko zime bude lepih popusta - konkretno u Guevari i kod naseg forumasa sa Haidenau gumama je ranije preko zime uvek bio popust a verovatno i kod ostalih. Fora je što ja vozim od snega do snega, tako da jurim sad te gume. Gevara je poprilično skupa, videćemo kad dođu ti popusti, a ako ništa čeka me mišelinko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan imam skoro novu michelin 120/70/17 iz2012god pilot road model za 60 e ili metzeler 110/70 70 starijeg dota ali ima dobru saru i nije krta jos je na mom motoru za30e Širina 120 mi ne vrši posao. A ta od 110, kaži mi koji je model gume, koliko je star dot i neke slike ako možeš da nabaciš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 21, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim svima na savetima i ponudama, što ovde, što u pp-u... Posle dobrog mozganja, kupljen je set michelin pilot street Guglao sam o ovoj gumi, svi je hvale, i odlična je i na mokrom. To je to. PS Ja kao tenk da sam kupovao, a ne set guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se druze, ima i daaaaaleko skupljih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 21, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Opusti se druze, ima i daaaaaleko skupljih Haha, ma znam, nego imajmo u vidu da sam na motor od 800 jura stavio gume od 150 jura. To me je najviše odvraćalo od kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvuci naravoucenije: KUPI SKUPLJI MOTOR !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 22, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Izvuci naravoucenije: KUPI SKUPLJI MOTOR !!! Heheh, radi se na tome, radi se na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto rešenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 22, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Eto rešenja Blizu smo tog rešenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...