Čeh 1009 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Služimo narodu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 2, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=17264.msg226081#msg226081 date=1207143597] P.S. Djusi? Jel beshe siva astra popila metalnu bankinu kada je pokusala okret pod rucnom ? Meni je nesto ostalo kao tamno zelena ali ne iskljucujem da je mozda bila i siva Sto ? Da nisi to mozda bio ti ? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=17264.msg226081#msg226081 date=1207143597] P.S. Djusi? Jel beshe siva astra popila metalnu bankinu kada je pokusala okret pod rucnom ? Meni je nesto ostalo kao tamno zelena ali ne iskljucujem da je mozda bila i siva Sto ? Da nisi to mozda bio ti ? ;D ;D ;D Hehe nisam ;D. Ne vozim ja nemce and stuff samo japance(CRXa) ;D. Ali setih se jer imam negde cak i sliku pored bankine slupanu ;D. AL da ne idemo u off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto ste napsali je 100% ispravno, ali za moj "ukus" previse ustogljeno. Ne volim da zivim po pravilima, treba voditi racuna o svemu ali treba nekada i malo dati oduska u svakom smislu... Ja prvi vodim racuna ali mi se nekad desi i da pobegnem policiji, i da ne platim putarinu, i da prodjem kroz crveno (kad nema nigde nikoga), i da odem na taj famozni Miseluk da gledam i bude mi jako lijepo.... i mislim da sa takvim ponasanjem ne ugrozavam nikoga ali jednostavno dajem sebi malo slobode. Malo mi je tesko i da objasnim ali siguran sam da ovo sto ja radim radi i veliki broj clanova bjbikres foruma pa mi nije jasno zbog cega se ne oglasavaju, jel se boje necije kritike ili sta? Ne mozete mi reci da od ovoliko clanova na Miseluku nedeljom nema nikoga, pa sami su se neki oglasili a sad se ne javljaju.... Opet napominjem, sve kritike koje ste napisali su potpuno na mjestu ali daj te malo lufta... Druze u potpunosti se slazem sa tobom i pronalazim sebe u tvom tekstu a onima koji stoprocentno postuju zakon skidam kapu jer ja iskreno ne mogu. a drugu djenerala (za kojeg na znam koliko ima godina)pitam da li je bio pre petnaestak godina na misheluku kada moze da kaze da nije isti.Da li je cuo za Didu ,Rodu ,Ceneja ,Miksera,Kiku...ne znam ko je zadnjacio ili mi se pricinjavalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze u potpunosti se slazem sa tobom i pronalazim sebe u tvom tekstu a onima koji stoprocentno postuju zakon skidam kapu jer ja iskreno ne mogu. a drugu djenerala (za kojeg na znam koliko ima godina)pitam da li je bio pre petnaestak godina na misheluku kada moze da kaze da nije isti.Da li je cuo za Didu ,Rodu ,Ceneja ,Miksera,Kiku...ne znam ko je zadnjacio ili mi se pricinjavalo Naravno da znam ko su ali ne vidim poentu tvog pitanja. Ja nisam napisao da se tada nije zadnjacilo, cak sam i napisao i onaj slucaj pre deset godina na mostu. Padali su ljudi i tada a ja nisam na to mislio uopste. Ako malo obratis paznju, a verujem da imas dovoljno godina pa si to siguran sam i primetio, Novi Sad je sada veci i u njemu ima mnogo vise motora. U celoj zemlji su mnogo popularniji i brojniji motori. Broj vikendasa se povecao drasticno. Mnogo vise vozila se krece putevima...e a kakve to ima sve veze? Pa prosto...zadnjih par godina je miseluk daleko poseceniji nego ikad. Daleko vise ljudi na motorima divlja miselukom, daleko vise gledaoca ima i mnogo su vece guzve uopste. Zbog velikog broja vikendica, takodje velik broj vikendasa ide i posle se vraca sa vikedica pa stvaraju guzvu na putu a vecina ih ide bas preko miseluka. Dakle ovakve guzve na miseluku nisu bile pre 15 godina. I jos nesto, sada gomila kamiona prolazi miselukom a nekada su bili prava retkost. Na to sam mislio kada sam napisao da miseluk nekad i miseluk sada nisu isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Druze u potpunosti se slazem sa tobom i pronalazim sebe u tvom tekstu a onima koji stoprocentno postuju zakon skidam kapu jer ja iskreno ne mogu. a drugu djenerala (za kojeg na znam koliko ima godina)pitam da li je bio pre petnaestak godina na misheluku kada moze da kaze da nije isti.Da li je cuo za Didu ,Rodu ,Ceneja ,Miksera,Kiku...ne znam ko je zadnjacio ili mi se pricinjavalo Naravno da znam ko su ali ne vidim poentu tvog pitanja. Ja nisam napisao da se tada nije zadnjacilo, cak sam i napisao i onaj slucaj pre deset godina na mostu. Padali su ljudi i tada a ja nisam na to mislio uopste. Ako malo obratis paznju, a verujem da imas dovoljno godina pa si to siguran sam i primetio, Novi Sad je sada veci i u njemu ima mnogo vise motora. U celoj zemlji su mnogo popularniji i brojniji motori. Broj vikendasa se povecao drasticno. Mnogo vise vozila se krece putevima...e a kakve to ima sve veze? Pa prosto...zadnjih par godina je miseluk daleko poseceniji nego ikad. Daleko vise ljudi na motorima divlja miselukom, daleko vise gledaoca ima i mnogo su vece guzve uopste. Zbog velikog broja vikendica, takodje velik broj vikendasa ide i posle se vraca sa vikedica pa stvaraju guzvu na putu a vecina ih ide bas preko miseluka. Dakle ovakve guzve na miseluku nisu bile pre 15 godina. I jos nesto, sada gomila kamiona prolazi miselukom a nekada su bili prava retkost. Na to sam mislio kada sam napisao da miseluk nekad i miseluk sada nisu isto. E ovako aj svrati ponekad i radnim danom na petlju tj Miseluk pa ces videti da kome se jurca on jurca i bez publike tj koga zanima koleno na asfaltu vozi i radnim danom kada nema vikendasa tako da nisu svi ,TRKACI POZERI" budimo realni i nepristrasni svojoj Bezmudoj populaciji i nepljujmo majstore na kolenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne pljujmo nikoga,svi smo odrasli i odgovaramo za svoje postupke.Pa ko voli nek izvoli . PS. Sutra idem po kopiju Yoshimure trioval u Adu,koliko cu da platim - necu da vam kazem jer nije bitno . Bitno je samo da sam zadovoljan a to preporucujem i drugima da budu zadovoljni onim sto si mogu priustiti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako aj svrati ponekad i radnim danom na petlju tj Miseluk pa ces videti da kome se jurca on jurca i bez publike tj koga zanima koleno na asfaltu vozi i radnim danom kada nema vikendasa tako da nisu svi ,TRKACI POZERI" budimo realni i nepristrasni svojoj Bezmudoj populaciji i nepljujmo majstore na kolenu. Vidim da nisi procitao sta sam ja pisao o voznji na miseluku. Ja sam napomenuo da cenim majstore koji voze krug i njih nikako ne mesam sa "trkacima pozerima". Skoro svaki dan sam u voznji i svaki put napravim par krugova po miseluku i volim da vidim ljude koji dobro voze. Ja sam napisao da ne volim pozere i da ne volim kada se ljudi samo pokazuju pred masom. Naravno to je njihova stvar ali nemora meni da se svidja. Recimo lepo je videti Joleta kako prolazi krug na miseluku jer covek itekako lepo vozi. Ali covek vozi a ne paradira okolo i to mogu samo da postujem. Nekako se uvek iskrivi prica pa ispadne da se pljuje po svima...a to nije tacno. Ipak, kada se u spicu kad je najveca guzva vikendom divlja izmedju vikendasa onda mi se ni to ne svidja, a zato sam napomenuo u jednom od postova da su jedna klasa ljudi koji se voze i kada ih niko ne gleda (ne mora to biti miseluk jer nisu svi iz NS) a druga su bas ti pozeri kojima je paznja jedini razlog voznje motora (njihova stvar naravno ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS. Sutra idem po kopiju Yoshimure trioval u Adu,koliko cu da platim - necu da vam kazem jer nije bitno . Pa ne, Davore jesi lud? Hoćeš da spališ mašinu sa tim smešnim izduvom. Evo i ja meto na moj motor jedan od tih smešnih ali me boli uvo kada ga spalim, notovariću ćaleta da otvori preduzeće i da uzme podsticajni kredit, pa kad kupim motor iz kutije ima da ga vadim, eh kad vide sve one devojčice kako je kad Laki ne žali novce... Naravno, izvinite za off.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje uvaženo, dalje možete na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa i onaj ko ne vozi dobro mora da nauci .Majka mu stara.Nismo se svi rodili profesionalci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i onaj ko ne vozi dobro mora da nauci .Majka mu stara.Nismo se svi rodili profesionalci Naravno, bez voznje ne moze nista da se nauci i od teoretisanja nema vajde. Ali, miseluk vikendom u onoj guzvi nije mesto za ucenje...dodje mu skoro isto kao da se vozi po centru grada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MOzes li nekom zabraniti da to radi??Ne mozes naravno .Onda odes i kupis kesicu semenki odes na brdasce pored misheluka stavish naocare za sunce zavalish se na travu i uziiivas kao car.I sto je najvaznije sacuvas svoje i tudje zivce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e tako sam ja uradio. bio sam dole u guzvi, i nista ne vidim, em je guzva, em nemos nista videti, i onda sam se popeo atvom gore na brdo, seo i gledao kako cepaju. i lepo mi je bilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto decko je mlad ali izuzetno bistar ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano April 2, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan MOzes li nekom zabraniti da to radi??Ne mozes naravno .Onda odes i kupis kesicu semenki odes na prdasce pored misheluka stavish naocare za sunce zavalish se na travu i uziiivas kao car.I sto je najvaznije sacuvas svoje i tudje zivce Naravno da ne moze da se zabrani, a i to je posao nekog drugog. Ja svoje zivce savrseno cuvam sto se toga tice, zao mi je samo kada gledam citulje a njih je sve vise. Ovo sa brdom, semenkama i uzivanjem je ok ali bi me drzalo samo par minuta. Zao mi da gledam motor onako parkiran suvise dugo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Miseluk je sjajan za ljude poput mene koji nemaju puno iskustva, ja odem i obidjem par krugova da se malo vezbam, ali vikendom napravim par krugova i sklonim se jer ispadnem smesan sa svojom voznjom naspram pravih vozaca. I onda bi mene neko prokomentariso kao pozera, i tako sve dok ne budem cesao nogarom o asfalt. ??? Ja mislim da ne treba vrsiti klasifikaciju ljudi, svako je pametan ili budala za sebe, i mislim da je ova tema koja je trebala da bude mesto gde postavljamo fotke i snimke sa miseluka prerasla u beskrajno prepucavanje, sa dva oprecna misljenja koja su apsolutno tacna. Da li gore ima budala koje ne znaju da voze motore i koji divljaju - DA Da li ima ljudi koji voze extra i divljaju - DA Da li ima likova koji poziraju - IMA I tako u nedogled... Treba da se slozimo oko neceg - Miseluk kao takav postoji, postojao je i nadam se da ce postojati, i siroko je otvoren za sve ljude koji zele da vozaju, poziraju, divljaju a mi smo ti koji treba da razlucimo kojoj grupi pripadamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano April 3, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nadao da neće biti više od 2 strane pisanija ....cccc. Naj više mrzim podelu na novosadjane i one koji to nisu , ja sam rodjeni novosadjan kad me već terate da se deklarišem , treća generacija novosadjana , ali nisam zaboravio da su moji došli iz hercegovine, i nesmatram ljude koji nisu iz ns manje vrednim ili manje kulturnim. Poreklo čoveka ne garantuje njegovu kulturu niti bilo šta drugo. Na mišeluku se sećam i marka i rode i cepinga i mixera i deje švanca koji je otkidao nogare sa suzukija kako ga je obarao , a sećam se i rodinih "uspeha" u domaćem moto šampionatu i kako je otkinuo 10 auta na bulevaru i nikom nije nadoknadio štetu. Pozdravljam djusijev stav o vožnji , ali za sve koji žele da gasiraju, postoji pravo mesto za to , moto šampionat republike srbije , do vozačke licence je lako doći, motor može biti manje - više standardan i možeta sigurno biti 6-8 u šamionatu, možda i bolji u zavisnosti od vašeg talenta. Da ponovim nevoliim ljude koji točkiraju i gasiraju po gradu jer me zbog njih gledaju kao samoubicu , tetka me u banci kad vidi kacigu pita : dali sa tim mogu da idem još brže i sl. Nekažem da sam andjeo u vožnji ali po gradu nevozim preko 80 , a i van grada sem po auto putu ne jurcam jer mi to negodi. Što je Prestige rekao za prolaz kroz crveno kad "nema nikog" e pa druže jedan tvoj prijatelj po razmišljanu me je prevideo pa mi je ispravio 3 vratna pršljena i zamalo mi došao glave, pa o crvenom nemoj bolje da pričaš. N ovom forumu visim jer mi odgovara njegov uredjivački stav propagiranja bezbedne vožnje i ispravljanja pogrešne slike o motorašima uopšteno koliko je to moguće a kome se to nesvidja a vidim da i takvih ima pa ljudi napravite forum divljam boli me k... pa tamo širite svoj način razmišljanja a nas bezmudiće ostavite da uživamo u svom "diznilendu" kako ga je neko nazvao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas idem u servis da ugradim limitator brzine i u motor i u auto, a iz auta cu da izbacim motor od 390KS i ubacujem 1.9TDI ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Danas idem u servis da ugradim limitator brzine i u motor i u auto, a iz auta cu da izbacim motor od 390KS i ubacujem 1.9TDI ;D ;D ;D A i njemu da ugradis blokadu 40 kad udjes u grad i 80 za otvoreno ,e onda ce svi da te cene i postuju.aj zdravo i ne uzimaj zdravo za gotovo to su samo komentari ljubomornih ljudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam makar shvatio da je ovo mesto gde cemo da se druzimo ako vec ne vozamo zajedno, a ako se neko oseca prozvan, neka shvati da postoji i dobronamerna kritika i da se svaki komentar ne odnosi bas na njega. I dokle vise prepucavanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Diskusija je izgubila smisao... Zahvaljujem se svim učesnicima, 'ajd sad na motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...