pejope 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam Apriliu RX 125 iz 1995 godine...problem je bobina...ima 4 žice, zelena, crvena, narančasta i crna...provjereno je da bobina ne radi ova bobina dođe cca 100 eurića, možda više i meni je frend nabavio neku od malagutija 50...pa sad mi treba pomoć kako se ona spaja i da li se uopće može spojiti na Apriliju. Ona ima 5 žica, jednu posebnu zelenu žicu (tipa masa), jednu zelenu žicu u džeku i tri koje su skupa crna, crvena i bijela. pa ako bi tko imao volje pomoći bio bih jako zahvalan...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.125cc-club.com/php/index.php pitaj ljude na ovom forumu, ovdje slabo ko zna o tome..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...