marko_theboss 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: KTM Duke Prijavi odgovor kao problematičan Mozete li da mi pomognete da izaberem motor od 125 kubika . Ja sam pocetnik pa mi treba mala pomoc. Послато са SM-G903F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 13, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A taj KTM Duke u potpisu? Treba malo podataka šta bi, skuter ili motor, enduro, sport, neki kruzer, koliko si visok, težak, kuda bi ti to gonjao i tako. Neke osnove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 13, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto si nov clan,a verovatno si i mlad,napisi kakve su ti predispozicije ka voznji(R,enduro,skuter...itd)onda stavi koliki ti je budzet,i onda ocekuj konstruktivne savete.Sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 13, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je rekao bocca, super je xt125x. Ja sam ga imao god ipo i navozao sam se fest, trosi 3l, ne ide brzo a i ne treba. Max je 110, 2 puta sam isao 115 al sve zavisi od vetra. Super motor za pocetnike. Evo moj predlog je i honda varadero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_theboss 0 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: KTM Duke Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje nesto kao KTM Duke. Budzet mi je oko 3500e. Послато са SM-G903F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.promotocentar.com/catalog/novi-ktm-motocikli/naked/125-duke.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Septembar 13, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ybr 125? Fantastican motorce, lepo ubrzavanje cak i sa 2 osobe...mislim u klasi 125ccm. Ja sam kupio u maju, super zadvoljan. Cena novog je 2890 eur. http://yamaha-srbija.rs/ybr125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je trazio 125ccm. Pretpostavljam da mu ne treba za duze ture, a za gradsku voznju ne treba veci. Ja sam nedavno napravio relaciju Sombor-Novi Sad, i nista mu ne fali. Naravno, za duze putovanje treba veci. I zasto bi prodao za 1700eur? Ja ovo necu da prodajem, to mi je umesto skutera...registracija ista, a trosi manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @Segamegadrive za Varadera 125cc, ja ga imam od decembra, i mogu ti reci da sam se fino navozao (prvi motor mi je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @Segamegadrive za Varadera 125cc, ja ga imam od decembra, i mogu ti reci da sam se fino navozao (prvi motor mi je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tako mislio ocu skutrer(onda me svi guraju). ocu jaci skuter(kosta ko motor) I na kraju uzeo 600 cm i nisam se pokajao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...