Jump to content

Moto Zajednica

gsxr 750 91,

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 234 postova
  • Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik

Odusak nije zacepljen. Provozao sam ga sad. Radio je u mestu,pa sam prešao desetak km lagano do 5 hiljada obrtaja. Posle sam ga stiskao maksimalno i sve radi dobro ne ostaje bez goriva. Bice da su filteri pravili problem. Nigde ne pusta benzin. Dali da nabavljam originalna creva kao sto su i bila na njemu? I dali je potrebno stavljati šelne? Km sat mi je graviran 300 km\h dali je to originalni njegov ili je neko stavio od 1100. Na 5000 obrtaja ide po tom satu 95.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 295 postova
  • Motocikl: gsx-r 750 к1

Odusak nije zacepljen. Provozao sam ga sad. Radio je u mestu,pa sam prešao desetak km lagano do 5 hiljada obrtaja. Posle sam ga stiskao maksimalno i sve radi dobro ne ostaje bez goriva. Bice da su filteri pravili problem. Nigde ne pusta benzin. Dali da nabavljam originalna creva kao sto su i bila na njemu? I dali je potrebno stavljati šelne? Km sat mi je graviran 300 km\h dali je to originalni njegov ili je neko stavio od 1100. Na 5000 obrtaja ide po tom sat

Да, сат је од 1100.

Ako neko ima original km sat neka ponudi. Sto se masine tice za sad radi odlicno. Popravio sam prekidac stop svetla prednje kocnice. Ne radi mi na tabli plava lampica za dugo svetlo,diodica ispravna. Gde traziti problem? Imam puno posla pa ne stizem da se igram sa motorom a treba mu detaljan pretres. Prethodni vlasnik nije obracao pažnju na sitnice. Gume na motoru su 2007 godište,katastrofa. Al bice on do proleća dobar ako ga ne zamenim. U zamenu mogu da uzmem yamahu fz 750 91' u dosta dobrom fadrickom stanju. Imao sam prilike da vozim taj model motora pre 12 godina,u to vreme je to bila masina dobra. Uzeo bi ga ako se lakse i opuštenije vozi od Suzukija. Na odvikavanju sam od brze vožnji al sa ovim Suzukijem to teško ide,zamara kad se vozi sporo.

• Zainteresovan, 295 postova
  • Motocikl: gsx-r 750 к1

I posle 25 godina maltretiranja izgleda mladoliko attachicon.gifWP_20161001_10_44_45_Pro_LI.jpgattachicon.gifWP_20161001_10_44_32_Pro_LI.jpg

Леп као лутка, само када би нашао задњи рукохват или како се већ зове био би још лепши.

Evo da budem iskren ne znam sta da radim,zena deca obaveze slabo se vozam. Srbija je ovo stislo sa svih strana. Taj suzuki ako gledamo sa finansiske strane i ne vredi puno pregazile su ga godine al evo mene cini srecnim. Godina ima al se dobro drzi. A opet kad stavim na papir početak sezone registracija gume servis(ulje,filter...) odnese to para a gledacu u njega,slabo cu se voziti. Menjao bi ga za skuter 250 i vise kubika da bude u dobrom stanju. Može i uz moju doplatu. I ako iskreno volim prave motocikle,kawasaki,jawa,suzuki,Mz,...trenuto bi mi neki skuter najbolje završavao posao. Ako neko ima nešto da ponudi neka se javi,lako ćemo se dogovoriti a i nije mi hitno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja