Disko Nindža 10463 Napisano Mart 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ZX6R iz tog doba ima slične šare pa sam hteo nešto na taj fazon, nema okvira, prvo sam hteo crnom folijom pa završio sa metalik sivom, mnogo mi je lepše, sad još da smislim nešto za stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio otprilike, samo umesto plave u crno oko vizira, a trougao siv ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Mart 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nebi da kombinujem tri boje, vec samo dve, postojecu zelenu i sive nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Mart 27, 2021 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si da su ukusi razliciti ali po meni ovim samo pravis model starijim tj. kao moj b3 onako ti se iz aviona zna da vozis .98 zna se kako svaka godina nosi svoju kombinaciju sara i boja Promenio Mart 27, 2021 član floyd032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Mart 27, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni najlepsa kombinacija od svih ninji i pre i posle tvoje je isto .98 ali ova znaci samo treba da dodas ljubicastu po dnu nikakve tribale gore ili po strani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 27, 2021 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja tu ne bi dir'o 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16318 Napisano Mart 28, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih ostavio sve kako jeste tj jednobojno zeleno, eventualno nešto na felnama, slično mojim, da razbije malo monotoniju Elem, one rucke tj gripovi, nisu sa Alija, kupljeni su u Moto lendu, Arijete su, kupio sam opet kod njih slicne, 2000 din. Mislim da ih sjebe to sto ja uvek vozim u rukavicama. Promenio Mart 28, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1912 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan On 26.3.2021. at 19:33, Biker-Boy je napisao: Malo se igram sa folijom, seckam nalepnice, lepo mu leži ova metalik siva na masci, jel da? To sam ja imao u planu na CB-u, čak sam i na kompu odradio nesto da vidim kako bi izgledalo. Eto meni izgleda mnogo lepše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Mart 28, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću kad volem da experimentišem, dokon sam previše Generalno sve kolor šeme na 9-kama su ok, mada ja bi ga najradije odradio u crnu i bronza/zlato kao ovaj, samo sa crnim ramom i prednjim blatobranom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Mart 28, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Elem, one rucke tj gripovi, nisu sa Alija, kupljeni su u Moto lendu, Arijete su, kupio sam opet kod njih slicne, 2000 din. Mislim da ih sjebe to sto ja uvek vozim u rukavicama. Onda imamo iste ručke, i ja isto uvek obavezno nosim rukavice, ne mogu na motor bez rukavica, videćemo koliko će izdržati Promenio Mart 28, 2021 član Biker-Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16318 Napisano Mart 28, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Biker-Boy je napisao: Šta ću kad volem da experimentišem, dokon sam previše Generalno sve kolor šeme na 9-kama su ok, mada ja bi ga najradije odradio u crnu i bronza/zlato kao ovaj, samo sa crnim ramom i prednjim blatobranom uh, ko 12-ica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Mart 28, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da, veći brat 12-ka je uzor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano April 25, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jedan update u vezi verglanja u prvoj brzini bez kvačila, za koji sam se zahvalio članu markovisacki.Verujem da nije želeo ništa loše. Nažalost ispalo je da je caka veoma loša. Pre od prilike nedelju dana sam koristio opet ovu metodu i dovela me je u jako nezgodnu situaciju.Naime. Relej pumpe mi je zapekao i pošto preko CDI deli napon sa četri bombine došlo je do kvara koji se manifestuje u tome da motor vergla, pumpa radi ali nemože da upali pošto relej povuče svu struju i uzemlji sve četri bombine.Znači motor radi sve kao i pre ali nema varnica na svećicama.Kontrolom čuvene Kawasakijeve sive žice koja daje struju na CDI izmerio sam napon jednak akumlatoru na konektoru sa brave i na ulazu u sam CDI.Po toj diagnozi CDI ima dobar ulaz ali nema izlaz.Svako bi pomislio da je CDI u kvaru. Na svu sreću to je kvar releja pumpe koji se veoma lako može desiti ako koristite metodu paljenja u prvoj brzini bez kvačila da bi pumpom dopunili karburator benzinom. Moj savet je da metodu nikako ne koristite, čak štaviše - Zaborvite ovu metodu odmah. Spasićete se velikih muka, zašto Kawasaki naprasno neće nikako da upali. . Promenio April 25, 2021 član icecool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano April 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na početku kad sam uzeo Nindžu desilo da mi je nestalo goriva, i dok se nisam snašao da okrenem slavinu na rezervu on je potrošio svo gorivo i ugasio se, znači karburatori su bili prazni, i onda kad sam stao okrenuo sam slavinu na rezervu i ubrzo posle malčice dužeg verglanja motor se upalio i to je to, gas i vozi dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1303 Napisano April 26, 2021 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad imao problem za svih 5-6 godina a redovno to koristim nakon duzeg stajanja ili zimske pauze. To je prilicno poznat fazon koji sam preuzeo sa zx-9r.net foruma i niko nije napisao da je imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano April 26, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, markovisacki said: Nisam nikad imao problem za svih 5-6 godina a redovno to koristim nakon duzeg stajanja ili zimske pauze. To je prilicno poznat fazon koji sam preuzeo sa zx-9r.net foruma i niko nije napisao da je imao problema. Uredu je sve.Caka radi, ali je nezdrava ukoliko zapeče relej.Mislim da je u redu da podelim ovo sa svima.Ti si imao sreće, ja ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.2.2021. at 20:49, markovisacki je napisao: Nisam bas siguran da razumem na sta tacno mislis. Na B modelu kad otvoris poklopac airboxa ovako ide redosled elemenata od gore ka dole: 1)plasticni mrezasti drzac: 2)Filc koji preklapa sam filter 3)Filter 4)Ponovo isti plasticni mrezasti drzac Ako tih plasticnih mrezica nema onda ce da falsira vazduh, i da uvlaci vazduh oko filtera a ne kroz njega. One se ne menjaju, menjas samo ulozak, ali mogu da se kupe kao poseban deo, kataloski broj je 13091-1864 posto ne uspevam da nadjem mrezice jel i ti mislis isto sto i ja kada bih porucio kn filter ili neke druge marke nebitno dobio bih ga spremnog za ugradnju i tako izbegao nabavku mrezica jesam li u pravu mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 9, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si u pravu sto se tice KN-a ,kontam da njemu ne trebaju te mrezice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledajuci ovako po slikama izgleda spreman za ugradnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 10, 2021 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga ne vratis u standard, ovo mi je najlepsa verzija. Ovo mi je skoro bilo u studiju, rezervoar je orginalni. Ostalo je folija printcut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Jun 5, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gubi vodu iz prelivne posude Sta vam prvo pada na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Jun 5, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, floyd032 said: Gubi vodu iz prelivne posude Sta vam prvo pada na pamet Prvo vizuelni pregled creva i posuda za vodu (hladnjak, i pumpa za vodu mora da se testira na pritisak).Termostat obavezno proveriti.Nikad ne sipati samo vodu.Ukoliko je ovo sve u redu, možeš da se zabrineš polako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Jun 29, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove sinter plocice napred i zamenjeno kociono ulje Da li je moguce da nisu legle ni posle 1000 km Cuje se otpor a i oseca jer na leru se tesko gura Klesta normalno vracaju Sta mislite da je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Jun 29, 2021 Integrisan, 4944 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da nisu legle, a imas i proceduru za to nakon montaze. Mozes naci npr. na EBC sajtu kako se "nalezu". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...