Night Riderr 91 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Airoh S4 kacigu L velicina. Ovaj model je jedan od najlaksih u klasi skoro je iste tezine kao cross kacige. Kaciga ima dva vizira od kojih je jedan nov namontiran pre 2 voznje a drugi je njen fabricki na koga je namontiran pinlock dodatak protiv magljenja. Taj fabricki vizir ima sitne ogrebotine koje meni nisu smetale. Kaciga takodje ima sitne ogrebotine od granja posto je koriscenja samo za off roud voznje. Kaciga na sebi ima zalepljen nosac za go pro ili sj4000 kameru koji lako moze da se skine. Inace ovo mi je druga po redu ovakva ista kaciga i licno sam prezadovoljan ali sam uzeo noviji model pa mi je ova sada visak. Trenutno nemam originalne slike ali cu ih postaviti sutra uvece do tada evo dve sa neta. Cena kacige je 60eur i fiksna je. Sve informacije na tel: 064/144-00-55 ili preko foruma. Buffalo Coolflow jakna koja je odlicna za tople dane posto ima velike luftere sa strane koji su od nekog rupicastog materijala. Velicina je L ja sam visok 180cm a tezina mi varira od 92 do 96kg i odlicno mi stoji. Mozda bi mogao neko jos krupniji da se uvuce pa da mu bude knap Cena za jaknu je takodje 60eur fiksno. Originalne slike takodje sutra za sada evo jedne sa neta... Sve informacije na tel: 064/144-00-55 ili preko foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kacige i jakne.........ove Monster nalepnice sam ja nalepio jer sam imao tu kolor semu na starom motoru. Nalepnice su izuzetno kvalitetne ali se mogu lako skinuti ako se nekome ne svidjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za kacigu je 50eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa zasto nije M....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata kolegi sa foruma Jakna i dalje aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna aktuelna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...