sashac 8204 Napisano Septembar 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Doduse na snimku imamo dve pauze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Divno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čarobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je baaaas dobro, kad ce repriza? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 26, 2016 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine žena trudna, žurio sam kući, nisam ni dočekao gulaš. Ove godine dete malo, plače, skviči ali sam morao da sačekam naše drugare da završe posao. Brrzo sam jeo, vruće, ljuta papričica, skroz sam se ispekao ali taj osećaj je neponovljiv. Odnosno, samo veliki majstori mogu da napreve ovakvu feštu i zato hvala svima na uživanju koje ste mi priredili. Nego da vidimo da li će biti još jedna, jesenja BJB vožnja u ovoj godini ??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Septembar 26, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Uh to bi bilo baš lepo, da se još malo družimo ove godine.Neka lepa vožnjica, kažu biće lep okotobar, bez padavina ako je verovati metereolozima ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci divno. Stari pajtosi i posle nekoliko godina isti. Neka bude i dalje ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13011 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje glasam za jos jednu jesenju voznju. Svako ovakvo okupljanje je odmor i lek u ovim teskim vremenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta nam je sa Vladom ja mu dadoh jednu buteljku uz napomenu da je sadržina samo za lek, ali izgleda on preterao sa terapijom pa se ne oglašava!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 26, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta nam je sa Vladom ja mu dadoh jednu buteljku uz napomenu da je sadržina samo za lek, ali izgleda on preterao sa terapijom pa se ne oglašava!!! Ja bio svedok primopredaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Veliko HVALA organizatorima, kuvarima, šankerima i redarima koji su po Rajkovoj naredbi pazili da se ne izgubimo u organizovanoj koloni. Bio je lep vikend. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 27, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan BJB Gulas iz perspektive kolege Novak Djekica sa Yamaha R1 https://www.youtube.com/watch?v=llhMeSKFB7E 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 28, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi žao što nisam bio, vidim da je bilo strava, al neki drugi put, makar i sam došao, jer dva drugara sa kojima se družim i vozim su poljoprivrednici, pa nije bilo šanse sad u jeku radova da ih odvučem na vožnju. A smarao sam ih 24 semptembrom, al džaba A volem i druženja a tek lašguuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8271 Napisano Septembar 28, 2016 Solo Rider, 3173 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi žao što nisam bio, vidim da je bilo strava, al neki drugi put, makar i sam došao, jer dva drugara sa kojima se družim i vozim su poljoprivrednici, pa nije bilo šanse sad u jeku radova da ih odvučem na vožnju. A smarao sam ih 24 semptembrom, al džaba A volem i druženja a tek lašguuuu Sam dolaziš samo do mesto zbora, a posle nisi sam.Posle je gužva,vreva,zajebancija od koje može da se rikne................odnosi se doduše one koji pojedu po četiri tanjira gulaša . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 28, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....hvala svima koji ste bili na druzenju..... bilo je extra.... @Arso..... lek je konzerviran za sledecu priliku, nista se ne sekiraj......jedva cekam da se razbolim @abby.... molim i drugi put u ime svih nabrojanih....a sve je isto sankeri i kuvari su organizatori, kao i redari su konobari, a kuvarice su sankerice ...i to ti je bilo to @BIGDADDY ..... ja gledam snimak, al Gulasha nigde....samo kolona do Gulasha..... drugaru da kazes sledeci put da snimi sipanje...pa da vidimo ko 4 puta staje u red Pedja BGD i ja smo izveli racunicu, izmirili rashode i ostalo....pa danas ili sutra objavljujem troskovnik po dogovoru. A s'obzirom da sam bio u shanku ceo dan.....siguran sam da ce za sledeci put da bude i espressa...to mi je najtrazeniji napitak bio za ceo dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 28, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....hvala svima koji ste bili na druzenju..... bilo je extra.... @Arso..... lek je konzerviran za sledecu priliku, nista se ne sekiraj......jedva cekam da se razbolim @abby.... molim i drugi put u ime svih nabrojanih....a sve je isto sankeri i kuvari su organizatori, kao i redari su konobari, a kuvarice su sankerice ...i to ti je bilo to @BIGDADDY ..... ja gledam snimak, al Gulasha nigde....samo kolona do Gulasha..... drugaru da kazes sledeci put da snimi sipanje...pa da vidimo ko 4 puta staje u red Pedja BGD i ja smo izveli racunicu, izmirili rashode i ostalo....pa danas ili sutra objavljujem troskovnik po dogovoru. A s'obzirom da sam bio u shanku ceo dan.....siguran sam da ce za sledeci put da bude i espressa...to mi je najtrazeniji napitak bio za ceo dan. Ne daj bože da se razboliš. Bolje ti po čašicu one mučenice tresni svako jutro sporadi preventive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Septembar 28, 2016 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam bio obavešten o velikomučenici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8271 Napisano Septembar 28, 2016 Solo Rider, 3173 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Arak Kako ja nisam bio obavešten o velikomučenici? Koštunice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 28, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam bio obavešten o velikomučenic Prvom prilikom budeš dobio i ti čika Rajko, ali tek pošto MićaAleks dobije svoju buteljku. Ova koju Vlada poseduje je zapravo Mićina koji zbog posla nije mogao da dodje, a šteta da se vraća kući, posebno kada se u obzir uzme da je ceo onaj naš tulum na jezeru Vlada izvanredno organizovao, pa je samim tim i zaslužio mali prezent. Uostalom najavljuju lep oktobar pa se malo potrudi da se organizuje bar još jedna vikend vožnja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam bio obavešten o velikomučenic Prvom prilikom budeš dobio i ti čika Rajko, ali tek pošto MićaAleks dobije svoju buteljku. Ova koju Vlada poseduje je zapravo Mićina koji zbog posla nije mogao da dodje, a šteta da se vraća kući, posebno kada se u obzir uzme da je ceo onaj naš tulum na jezeru Vlada izvanredno organizovao, pa je samim tim i zaslužio mali prezent. Uostalom najavljuju lep oktobar pa se malo potrudi da se organizuje bar još jedna vikend vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 29, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam bio obavešten o velikomučenic Prvom prilikom budeš dobio i ti čika Rajko, ali tek pošto MićaAleks dobije svoju buteljku. Ova koju Vlada poseduje je zapravo Mićina koji zbog posla nije mogao da dodje, a šteta da se vraća kući, posebno kada se u obzir uzme da je ceo onaj naš tulum na jezeru Vlada izvanredno organizovao, pa je samim tim i zaslužio mali prezent. Uostalom najavljuju lep oktobar pa se malo potrudi da se organizuje bar još jedna vikend vožnja. Ajmo Raki.....oktobar je tvoj mesec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Racunica za gulas je sledeca: Prihod: Gulash + pice = 51300+17700 = 69000 dinara Rashod: Gulash + zakup restorana = 47050+14700=61750 Donacija = 69000 - 61750 = 7250 dinara ( 19 osoba...videce se na spisku su dali za upliv preko 500 dinara i to je automatski islo u donaciju 6610 dinara i ostatak do 7250 iz shanka). Fotke spiska u drugom postu s'obzirom da su mi u telefonu.... Jos jednom, hvala svima, na predivnom druzenju....i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 29, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Racunica za gulas je sledeca: Prihod: Gulash + pice = 51300+17700 = 69000 dinara Rashod: Gulash + zakup restorana = 47050+14700=61750 Donacija = 69000 - 61750 = 7250 dinara ( 19 osoba...videce se na spisku su dali za upliv preko 500 dinara i to je automatski islo u donaciju 6610 dinara i ostatak do 7250 iz shanka). Fotke spiska u drugom postu s'obzirom da su mi u telefonu.... Jos jednom, hvala svima, na predivnom druzenju....i pomoci. Hvala i tebi bilo je zaista predivno. Uostalom gde se skupe pravi ljudi ne može da ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 29, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo jedno kvalitetno punjenje stomaka i kvalitetno punjenje pozitivnom energijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...