dejankiss 186 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog ko hoce da se odrekne svog dobro odrzavanog i ocuvanog modela iz naslova? Godista: 2007, 2008, 2009, starije jok. Boja: siva. U zamenu nudim KEŠ, a pride mogu da dodam moj Transalp 600 (1996). P. S. Malo sam se umorio od menjanja brzina i jahanja. Covek u godinama Sent from my SM-A500H using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5381 Napisano Septembar 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali boja - siva Ajd' sretno sa potragom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo preciznije ☺ 2007 godina Colors Standard: Pearl Nebular Black (YAY) Pear Glass White (YC3) Exec: Candy Sonoma Red --------------------- 2008 godina Colors Standard: Opera Gold Metallic (YLC) Pearl Nebular Black (YAY) Exec: Pearl Nebular Black (YAY) Oort Gray Metallic (YHG) -------------------------- 2009 godina Colors Standard: Pearl Mirage White (YPA) Pearl Nebular Black (YAY) Exec: Pearl Mirage White (YPA) Pearl Nebular Black (YAY) --------------------------- Paaaa... posto siva nije bila stalno u ponudi za Executive, progutacu i ovu crvenu ili belu. Siva (YHG) je bila u ponudi 2008. Crna bolje pristaje ovom novom modelu. Ne voli selo crnu, pa da ih ne razocaram ☺ Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje prijatelj Burgmana u extra stanju. Zoran 063/319 848 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje prijatelj Burgmana u extra stanju. Zoran 063/319 848 Model iz 2006, mada tamo stoji i neka 2005. To su prelazne godine za Burgmana sa zutih plastika za migavce na bele. Nije se u isto vreme pojavio na svim trzistima. Ako bih bio ostar kriticar - citaj picajzla ☺za taj motor bih dao cetvorku, mada sam naveo da trazim model od 2007. jer je Suzuki uveo neke zanimljive i bitne promene. Sledece modifikacije su nastale 2010 i do pojave novog modela generalno nije bilo izmena.U svakom slucaju HVALA Sent from my SM-A500H using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Za te izmene ne znam,ako si zainteresovan pogledaj motor srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Moji komentari su sa lica mesta za konkretan model, ne sa forografija, a hteo bih da ostanem "đentlamen" ☺ Jos jednom veliko hvala na ponudi. I dalje sam u potrazi Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...