doesen1 13 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Herodikus i nadam se da ce mo biti brojniji i naravno da smo svi ok kao i sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 1, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi recite jel nosio Ribolovac "onog svog"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi recite jel nosio Ribolovac "onog svog"? Nije ga nosio, ako je za utehu ! To je varijanta za nocenje kao sto znamo.I bez "njega" je bilo dobro ko sto se vidi iz prilozenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 1, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi i nije za utehu ,jer me opet niko nije zvao :'(, al to je valjda zbog motora da vas ne bi usporavao.... ili mozda nije ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi i nije za utehu ,jer me opet niko nije zvao :'(, al to je valjda zbog motora da vas ne bi usporavao.... ili mozda nije ??? Xexe,ako ti je za utehu ja nikog nisam zvao,nego to su ti sve mangupi,samo banuli ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa mene si zvao Paso ;D A sad ispada persona non grata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...