punisa 16 3897 Napisano Avgust 31, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Germot pantalone kupio sam ih kod Lakija prosle godine. sada sam kupio kozne i vise mi ne trebaju. Velicina je DL ili ti damen L. ja sam 174cm i bile su mi malo duze ali nista problematicno. po mom misljnenju su za visinu 174-180cm. Nemaju nikakvih ostecenja imaju cvrste protektore za kolena i meke na bokovima. Cena 30e. 065-9998979 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da izmeris poluobim struka i unutrasnju duzinu nogavice? zainteresovan sam ali imam problem sa 90% pantalona da su ili presiroke ili kratke (nije problem u pantalonama vec u mojim nogama ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Avgust 31, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Unutrasnja duzina je 80 cm valjda je to od medjunozja do kraja nogavice a poluobim struka ne znam sta je medjutim pantalone imaju nesto elasticno u tom delu kao i kais da se podese pa nije realno da merim jer se rasteze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Septembar 8, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi siguran sam da vam bas ovakve pantalone trebaju. Ja da trazim pantalone sigurno bih ove pazario,nisam subjektivan ni malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 8, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao, super pantalone za ove pare, meni nazalost uzane u predelu dupeta ja sam 178cm-83kg, za nekog moje visine i par kila manje - idealne... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Septembar 25, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone nisu vise na prodaju. Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...