Satelis 15794 Napisano Januar 3 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor imaš napisan 4 posta ^ tvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Januar 3 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su obe gradacije dosta slične, i da nije neka greda koje god da sipaš. 10w40 je za nijansu viskoznije i gušće, pa više odgovara našoj klimi sa vrelim letima. Na oil selektorima daju neku generalnu preporuku, ali nije to baš sveto pismo. Nije ista klima u Londonu, Parizu ili Beogradu... Nas ionako niko ne uzima u obzir, malo smo tržište, ali imamo preporuke iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Januar 3 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Januar 3 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Severne zemlje, ladnije područje.... može w30. Umerena/topla klima w40. Topla klima w50 Ko živi, voza po primorju bez problema može koristiti (da ne kažem treba) 10w50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Januar 3 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan ja sipak po knjizi honde 10w30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Januar 4 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Knjiga nije pisana posebno za Srbiju ili Crnu Goru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Januar 6 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Montiran Puig touring vizir, deluje da će biti odličan za autoput, ali tek treba da se isproba. Givi crash bar možda sutra pokušam da montiram. Čekam deflektore iz Honde, proširenje ćopave je u putu i treba da nađem Scottoiler Micro negde. Vozimo se skoro svaki dan, osmeh ne silazi sa lica... Promenio Januar 6 član QmBGD Dodata fotografija 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD hajde mogao bi mali update kakva ti je razlika po gradu sa mladjeg brata adv na ovu opaku masinu? Sada se vec malo duze druzite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Januar 7 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam prešao sa njim, tek 3 rezervoara potrošio... Uzeo sam ovaj motor jer sam hteo da zadržim praktičnost skutera, koliko je moguće, a opet da na putu ne budem inferioran. Nisam ga vozio van grada još uvek, zima je. U odnosu na ADV 350 po gradu - korman je viši tako da se kroz kolonu lakše probijam, iznad retrovizora sam uglavnom. Na ležeće se više ne obazirem, ne osećam ih. Penjanje i silazak sa ivičnjaka su neosetni. Nisam još doživeo da sabijem amortizere do kraja i da osetim to. Na 350 redovna pojava na našim ulicama. Kočnice su osetno bolje - prethodni vlasnik je stavio druge "jače" diskove i pločice, pojma nemam koje, koči baš dobro. Oseti se razlika u snazi, preskačem mnogo lakše automobile na bivšem autoputu kroz grad. Potrošnja je za sada oko 1l veća u odnosu na mlađeg brata. Super stvar je parking kočnica, koju 350 nema. Oseti se razlika u težini, ali nemam problem sa manevrisanjem na malim brzinama kroz gužvu. ALI, pre neki dan na izlasku iz kafane pogrešno skrenuh između zgrada i nađem se ispred stepenica gde nisam imao muda da ga spustim, a iza mene je bio pregib uz koji nisam uspeo da preguram motor. Nije bilo ni prostora za okretanje pa sam morao da molim za pomoć - 350 bih sam izgurao 100%. (Nisam se dosetio na ćopavoj da ga okrenem) Po kiši i vlažnom kolovozu se prlja baš jako, mnogo više nego 350, koji se opet mnooogo više prljao nego MP3... Ovaj ni noge ne štiti od prljanja dok idem na posao. Nadam se da će deflektori to da promene. Uglavnom, X-ADV u odnosu na ADV 350 po gradu ima manu u manjku prostora ispod sedišta i što ovaj stariji model nema keyless kofer. Sve ostalo je ipak na strani X-ADV. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 8 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjaju ti deflektori ništa na temu prljanja..ne zanosi se i šta me kopiraš sa tim vizirom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Januar 8 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nisi inspiracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postaje ovo ozbiljna sekta, jos malo pa kao bavarci Nego kakav je po snegu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 8 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da kažem kakav je u garaži posle 3 meseca stajanja, isti! Samo je crkao akumulator jer ga genije nije na vreme stavio na punjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 meseca ga nisi vozio svaka ti cast A za akumulator barem nije afrika pa da ti treba 1/10 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 8 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, čim je krenulo hladnije vreme otišao je u garažu. Mrsko mi je bilo da se mrznem ujutru kad krenem na arbajt. Ali iskreno jedva čekam proleće, ubiše me gužve s kolima. Već sam kod Dareta zapljunuo jedan akumulator, sreća pa je tu negde oko 50-60€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Januar 8 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj aku je moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema hladnog vremena ima samo lose opreme Ja ne znam da li mi se i jedan motor svidja kao ovaj i to od kada se pojavio, posle i mladji brat (mislim da bi mi 350 zavrsavao posao u 90% slucajeva) vozio sam 350 lep utisak mi je ostavio. Ali proklestvo daj jace da se nadje neda mira. Nego nikako motor da mi dodje na red, uvek mi se isprece neke vece stvari u zivotu, a docice valjda i taj dan. Moracu vas dvojcu na prolece da iscimam da me provozate da vidim opaku masinu, nemam nikoga ko ga poseduje jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Januar 9 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove zime vozio na -2 jutarnjoj. Po snegu baš i ne bih da se zezam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 9 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sada si me razocarao, ja sam u tebe najvise nade polagao A ni honda nije vise honda kada nema snow mode 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 10 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja opremu.. ali posao mi je takav da bih morao da nosim duplu garderobu.. a to me smara.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano Januar 18 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo da se javim posle duzeg vremena sa apdejtom problema koji sam imao (sa paljenjem). Na kraju, posle vise meseci vozikanja do HONDE i nazad, problem je resen, a problem ne moze biti veca glupost (svi smo bili sigurni da je glupost osim servisera u Hondi). Uzrok je bio prljav i oksidirao prekidac za paljenje (killswitch). Otvoren, ociscen, kako mi kazu zamenili su neke komponente, uzeli sa nekog polupanog i to je to. Nisam hteo odmah da se javim jer sam hteo da ga testiram tako da je sada definitivno to bio problem. Na taj prekidac sam na kraju posumnjao jer je poceo da se gasi kada se parking kocnica vrati nazad pa sam pretpostavio da je tu nesto sa kontaktom bio problem. Eto, mozda nekome bude od koristi ovo moje SKUPO iskustvo. Evo linka ka videu gde se manifestovalo to sa kocnicom: Promenio Januar 18 član Krejzi_manki 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Januar 19 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da li je neko kupovao nosac zadnjeg kofera za X adv 2021.? Uzeo sam kofer Givi Trekker 42. Treba mi za početak nosac za top pa kasnije i za bočne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 19 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Za top case ti verovatno pasuje fabricki nosac..na koji montiras plocu samog kofera, a za bocne ces verovatno morati da pravis kod Sebe...ne verujem da postoje u ponudi kod redovnih proizvodjaca.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Januar 19 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danijel Vidi sakolegom @Baniša sta moze da uradi po tom pitanju. Krejzi manki Neverovatno "glup" kvar koji zna dovesti do ludila.... to samo govori koliko je opao kvalitet danasnjih motora! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dani_jel89 14 Napisano Januar 19 U prolazu, 13 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda X ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Satelis je napisao: Danijel Vidi sakolegom @Baniša sta moze da uradi po tom pitanju. Krejzi manki Neverovatno "glup" kvar koji zna dovesti do ludila.... to samo govori koliko je opao kvalitet danasnjih motora! Upravo smo se čuli, čekam da mi javi cene pa možda napravimo neki poso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...