Alexa90 12461 Napisano Septembar 4 BJB Maxi Scooter Club, 4530 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam ga kupio pun entuzijazma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2160 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Drug član, 981 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, za ono sto meni trenutno treba, i ADV 350 bio puna kapa i vise nego dovoljan, tako da je XAdv samo bonus na moju pricu…ne berite brige Uostalom, kad mi dodje do toga da mi treba drugaciji dvotockas - tu su oglasi… Promenio Septembar 4 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 276 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90 Ti ga malo mracis, al te nazalost i razumem Promenio Septembar 4 član Mikec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12461 Napisano Utorak u 04:47 BJB Maxi Scooter Club, 4530 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Možda, ili sam imao veća očekivanja pa otud u ovakav stav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1392 Napisano pre 13 sati BJB Maxi scooter club, 1729 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Honda NT Prijavi odgovor kao problematičan Sestre... Kum bio na putovanju, Dojcland na Cesku,pa do Srbije,povratak preko Hr i Slovenije. Plan je bio da odvozamo Grossglokner,da se ja spustim iz De do Austrije,medjutim vreme se naglo pogorsalo pa je dosao do mene ,prenocio pa dalje do kranje lokacije ka severu,Bekum. X ADV na visini zadatka,natovaren ko magare. Opasno se lozimo za sl.sezonu za Nordkap,videcemo. Honda je reducirana na 48ks (35kw) ali bez problema je savladala 'prepreke.' 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...