QmBGD 4145 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čitanje poruka u vožnji i odgovaranje na iste glasom (pa pretvara u tekst) je meni najveća korist ove aplikacije, koja mi nedostaje na trenutnom motoru. Isto i za kontrolu muzike je značila... Meni se dopalo kako posle vožnje izvuče mapu, pauze, prosečnu brzinu, vremena... Promenio pre 7 sati član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 179 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan To za statistiku je okej, a kontrole za muziku recimo rade samo za odredjene aplikacije na iOS. Turn by turn navigacija prilicno neupotrebljiva, a glasovne poruke opet verovatno zavise i od aplikacije, uredjaja, jezika na kom se pise.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4145 Napisano pre 1 sat Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, sa Androidom sarađuje daleko lepše nego sa IOS-om, pre svega zbog upotrebe maternjeg jezika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...