deki295 545 Napisano Septembar 28, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ili naći normalnu ženuVidi se da mlad i neiskusan. Takva ne postoji Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21632 Napisano Mart 3, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Planiram duzi put ove godine, relativno malim brzinama, van autoputa sto je moguce vise, motor tih, kacige takodje... Ima li jos iskustava sa "lampa" zicnim interkom uredjajem? Lucky Vladano ih prodaje, povoljno (1300din)... Ne zanima me neka dugorocna upotreba, 15ak dana npr, mogu li kablovi izdrzati toliko? Koliko mogu baterije izdrzati? Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Cena im je smesna, i cuju se do odredjenih brzina zadovoljavajuce. Mene je samo nerviralo sto stalno zaboravljam da se raskacim kad treba da sidjem sa motora. Posle njih sam uzeo neke sa stanicama koje su imale nekoliko kanala. Odlicno su se cule, ali su trosile baterije kao lude. Takodje i kod njih je bilo kablova do mile volje, dok sve podesis i namestis na svoje mesto prodje me volja za voznjom. Na kraju sam uzeo BT-komunikatore. Ocekivao sam da se bolje cuju, ali dobro. Nema vise kablova, baterije drze dobro i lepo izgledaju. Jedino me nervira sto mi je kaciga Flip-Up pa nema mesta da stoji tamo gde treba. Morao sam da ga povucem vise nazad i da produzim mikrofon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao bas Lampa zicanu komunikaciju, za te pare je dobra ALI moras da znas da se preko 80 jedva cuje/takoreci ne cuje. Imam stvarno kvalitetnu kacigu kao i suvozac, ali preko 80 nema nista osim vetra da se cuje. Po gradu jos i nekako moze da radi posao ali van grada za sve preko 80 je totalno neupotrebljiva barem meni bila. Meni je ne kraju otisla slusalica jer su se kontakti na bananici izlizali od stalnog zakacinjanja i raskacinjanja, presao sam nakon toga na BT. Baterije su dve AAA, nisam je nosio na duze voznje od 2-3h tako da ne mogu reci kolko tacno traju ali verujem da mogu dosta da izdrze. Meni su trajale baterije oko mesec dana svakodnevne voznje po gradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21632 Napisano Mart 3, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, saznao sam sta me je zanimalo, kada vozim brzo nije mi do price, tada uzivam :D, gde se mora polako zavrsice posao i skratiti dosadu! Pozdrav Nenad. P.S. Vidim ima i ulaz, taman da i navigaciju cujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...