Igor86 361 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cao bajkeri i skuterasi, ja sam Igor iz Beograda, nov na forumu a relativno nov i u svetu skutera. Ranije sam vozio razne od 50ccm, sad uzimam Piaggio x9 250ccm (u roku od 2-3 dana). Toliko za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 5, 2016 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala,bolje vas nasao Uzeo sam masinu i teram ga na detaljnu inspekciju za dan-dva,pa ce biti i neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Septembar 7, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, dobrodosao i cekamo slicice... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Igore. Dobar izbor skutera u smislu uloženo - dobijeno.Vidimo se u Maxi skuter sekciji :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes si ozbiljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan :-DJok, vidiš da sam prso. Čitao nešto po X9 temi i pozdravljao nove članove, pa udjoh čoveku na profil da ispratim poruke i odatle u predstavljanje da poželim dobrodošlicu i eto.Što bi rekao Sekula, "Lako je bilo Tesli da izmisli struju kad nije imao ovoliku žgepčad" :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Neću brišem, nek se zabavlja narod :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Neka, bar mi pozeleo dobrodoslicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...