mradomir 3170 Napisano Avgust 23, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže - TDM 850 4TX 2001. godište, prešao oko 60.000 km. Kod mene je 2 godine. Registrovan do marta 2017. Nove gume montirane na kraju prošle sezone. Od tad prešle nekih 6.000km, još su odlične. Lanac i lančanici su možda na pola. Montiran Ada Race prohromski auspuh, za koji imam i DB killer. Akumulator kupljen nov prošle godine. Prošle sezone uštelovani ventili i očišćeni i uštelovani karburatori. Proveren lanac bregaste, majstor kaže da je oko polovine veka, kao i španer. Po njegovim rečima, agregat je prvi put otvaran. Od opreme imam ralicu, koju sam skinuo i Givi wingrack koji nisam nikada montirao , džaba kupio. Ulje i filter promenjeni pre 1500 km. Od mana - pao mi je u mestu i malo je napukla desna bočna plastika, ali se slabo primeti, pa je samo zavarena iznutra. Išao sam sa njim na vožnje BJB, pa ga neki ovde i znaju. Cena za forumaše 1900E, ili zamena za neki kros 250 do 450cc, koji može da se registruje - moja doplata. Razlog prodaje - odoh u planine. Tel: 0612229247 Slike imam samo iz vožnji... Ova zadnja je skorašnja: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 894 Napisano Avgust 23, 2016 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak, pogotovo mi se svidja crna boja. Nego jel sam ja bio u tripu da je Fazer mali motor? Ovde na slikama skoro ko TDM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Avgust 23, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel sam ja bio u tripu da je Fazer mali motor? Ovde na slikama skoro ko TDM Tu su negde sa veličinom, ali na Horneta kad sednem - ko biciklo Inače i taj crveni je na prodaju ... odličan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak, pogotovo mi se svidja crna boja. Nego jel sam ja bio u tripu da je Fazer mali motor? Ovde na slikama skoro ko TDM Ovo je stari Fazer. Ti su najveci od sve brace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2101 Napisano Avgust 24, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti,ovaj fazer isti ko moj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 25, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel sam ja bio u tripu da je Fazer mali motor? Ovde na slikama skoro ko TDM Tu su negde sa veličinom, ali na Horneta kad sednem - ko biciklo Inače i taj crveni je na prodaju ... odličan. A gde je oglas za tog Fazera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Avgust 25, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8454179/yamaha-fzs-600-fazer Imao sam prilike da ga vozim - odličan je. Prijatelj prodaje iz zdravstvenih razloga. Izgleda ću pre prodati Fazera nego TDM-a. Ajde ako nekom treba CB 500 pc32 - krenulo nam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 30, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ovo gume na tdm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Avgust 30, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obe Dunlop Sport max, prednja Road Smart, a zadnja Qualifier. Odlično su se pokazale, a vozio sam ih i po kiši i po klizavom asfaltu - naravno oprezno. Skoro sam bio na Trans Alpini, imao sam utisak da su gume zalepljene za asfalt. Ne znam kakva krivina treba da bude da bi proklizao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Septembar 7, 2016 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fazer pojeftinio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3170 Napisano Februar 21, 2017 8-bit, 1922 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato pre par meseci, pa da zaključam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...