daxon81 31 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da se niko ne seti...Brestovac se nalazi izmedju Nisa i Leskovca na pola puta.Oni koji su bili pamte dogadjaj po prelepoj atmosferi i dobroj organizaciji.Sve se odvija u sklopu kafica a cene su veoma pristupacne.Pozdrav i vidimo se tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da potvrdim da je ovo pravo moto druženje, počev od divnih domaćina i extra svirke do dobrih gostiju. Cene-no coment. Idem opet >> M@TORCI << Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Avgust 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Ivici i drugarima koji organizuju ovaj skup. Svake godine se super provedemeo i druzimo, Sutra ce sigurno gostovati ekipa iz Vucja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17252 Napisano Avgust 26, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3685 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nekako se uvek do sada dešavalo da me nešto spreči da odem u Brestovac, a komentari onih koji stalno odlaze tamo su više nego pozitivni! Ovog puta ne propuštam, eto mene sutra u Brestovac obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Avgust 27, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u prolazu danas pa sam svratio.bio sam sa decom i odusevio se.plan mi je bio da se vratim kuci uzmem motor i dodjem sa drustvom al mi je bilo lepo tako da ispade porodicni izlet.organizacija ekstra,ljudi odlicni iako sam ih smarao jer su klinci hteli da se slikaju,cene smesne a motori i atmosfera vrh.Posle me mrzelo da dolazim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17252 Napisano Avgust 28, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3685 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio juče sa dugarima i zaista izvanredna atmosfera i organizacija. A imao sam juče i zadovoljstvo i čast da na skupu sretnem i upoznam i jednog člana (matorca) sa ovog foruma, a sa kojim već gpdinama "diskutujemo" preko tastature a da se nismo nikada sreli. I tako ja juče sedim sa prijateljima i cugam sok, kad vidim neku poznatu facu (sa fotogradija) i taman se prisećam kako beše ime, kada se i on okrete i vide me: Ti si sigurno Žika? A ti si Komša? Pogodismo iz cuga! Veliki pozdrav za Komšu i "Komšinicu", zbog ovakvih susreta odem na moto skup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine je moto skup dignut na najvisi nivo sto domacina sto gostiju. vrlo vrlo lepo i prijatno druzenje, a klopa i pice da ne pominjem. neka nam zavide oni koji su se predomislili pa nisu dosli. jedina, licna, zamerka organizatoru sto od svih ljudi iz Vucja, ti primeti samo Combe i Tomicu pa njima licno ode zahvalnica. mada to nije zasenilo provod i druzenje nas ostalih bajkera iz Vucja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Nama je takođe bilo zadovoljstvo, mada smo se posle razišli ali je ostalo sećanje. Jedino zaboravismo br.telefona. Pozdrav svima p.s. Komša je samo vozač predsednice Gorice >> M@TORCI << Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican moto skup, fantasticna atmosfera i naravno odlicni motori Da li neko moze da mi kaze kada se odrzava neki naredni moto skup, mislim na jug Srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...